cilek 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان عیدتون مبارک می خواستم توی سایتم یه دایرکتوری ایجاد کنم که کاربر ها بتونن سایتشونو بهش اضافه کنم و قابلیت بخش بندی هم داشته باشه همچین افزونه ای باسه ورد پرس هست اگه کسی باسه جوملا هم سراغ داره اطلاع بده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید عید شما هم مبارک چرا از وب لینکهای خود جوملا استفاده نمی کنید؟ مدیریت سایت / کامپوننت ها / وب لینکها کافیه منوش رو هم در مدیریت منوها ایجاد کنید تا کاربران از اون طریق بتونن سایتشون رو معرفی و لینک بدن... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در فروردین 90 ممنون دوست عزیز آخه می خواستم تو صفحه اصلی سایت باشه و موضوعات مختلفی هم که معین کردم باشه که هر شخص در قسمت مربوط به موضوع سایتش ثبت نام کنه یه افزونه باسه ورد پرس هست که سایت رو این شکلی می کنه بنده هم دنبال همچین افزونه ای باسه جوملا می گردم ببینید http://demo.directorypress.net/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 افزونه زير را تست كنيد ببينيد مناسب كار شما است.البته من توضيحات مختصري راجع به اون دادم ولي شما تست كنيد. http://forum.joomina.ir/thread-1998.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام مجدد در مسیر مدیریت سایت / کامپوننت ها / وب لینکها وب لینکها نیست ؟؟؟ در ضمن یه سوال دیگه چطور می تونم کد لینک باکس رو در جوملا وارد کنم؟؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام کامپوننت وب لینک ها بصورت پیشفرض در جوملا هست و مطمئنا شما باید داشته باشید...! (شاید از نوع ترجمتون باشه) به مدیریت سایت که وارد شدید: components/web links در ضمن ماژولهایی جهت نمایش وب لینکها هم هست که می تونید جهت نمایش لینک ها استفاده کنید... در مورد کد لینک باکس هم می تونید توسط ادیتور خود جوملا کدتون رو اضافه و در یکی از موقعیت های قالب منتشر کنید. در ضمن افزونه هایی برای قرار دادن کد موجود هست که به نظر بنده بهتره از افزونه jumi برای قرار دادن کدتون استفاده کنید و در یکی از موقعیت های قالب منتشرش کنید... پیروز باشیدپیامتون رو پیگیری کردم همانطور که عرض کردم از نوع ترجمتون بود کامپوننت وب لینک های شما در مسیر زیر: مدیریت سایت / کامپوننت ها / پیوندها پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در فروردین 90 ببخشید بنده هی سوال می پرسم بالاخره آدم ناشی مشکل زیاد داره دیگه؟؟ من الان می خوام این وب لینک ها تو صفحه اول نباشه یعنی غیر فعال شه و بعدها خودم براش منو بسازم برای غیر فعال کردنش تو ماِژول ها گشتم ولی پیداش نکردم چطوری غیر فعالشون کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 اگر منظورتون اون ماژولی هست در سمت راست سایتتون که تبلیغات متنی درش نمایش داده شده باید از مدیریت سایت به مدیریت ماژولها روفته و ماژول " آگهی " (mod_banners) رو غیر فعال کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر