hojjat03 3 ارسال شده در مرداد 93 دوستان دارم سایت رو آفلاین طراحی میکنم وقتی یه مطلب رو می خوام ویرایش کنم تاریخش خیلی میره جلو و قابل انتشار نیست . ولی تو حالت آنلاین این مشکل رو نداره حالا اون رو میشه باحاش کنار بیای ولی از افزونه AcePolls که استفاده میکنم اون دیگه به هیچ سراطی مستقیم نیست . اونم تاریخش ایقد میره جلو که نمیشه نظر سنجی رو انتشار داد. جوملام 2.5 هست آپدیتشم کردم . ساعت و تاریخ هم سیستم رو درست کردم هم جوملا رو گزاشتم تهران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما تاریخ سیستم تون رو درست کنید و مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما تاریخ سیستم تون رو درست کنید و مجدد تست کنید آقای میری متنو کامل نخوندیدا به این جمله دقت کنید: ساعت و تاریخ هم سیستم رو درست کردم 1 واکنش ها : hojjat03 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 در ضمن شما هم عنوان مناسب اتنخاب کنید طبق قوانین عنوان تغییر یافت 1 واکنش ها : hojjat03 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjat03 3 ارسال شده در شهریور 93 یکم دقت توش کردم دیدم وقتی یه مطلب رو ویرایش می کنم تاریخ تبدیل میشه به میلادی یعنی 1393 میشه 2014 که خود 2014 رو به شمسی ذخیره میکنه اومدم رو یه جوملای دیگه تست زدم درست کار میکرد :-( حالا فهمیدم جوملام مشکل داشته چون بسته نصبی بود . ولی حالا وب سایتم رو چکار کنم که کلی براش زحمت کشیدم ؟ در کل چون وقط کافی ندارم تا به مشکل برسم می خوام از نوع بسازمش ولی اگه دوستان راه حلی سراغ دارن لطفا بگن تا بقیه که این مشکل رو پیدا میکنند راحت باشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما دوباره جوملا رو با تمام افزونه هايي كه رو اين جوملا نصب كردين نصب كنيد. بعد ديتابيس فعلي رو جايگزين كنيد. 1 واکنش ها : hojjat03 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر