scmorfi 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام من یه قالب خارجی رو فارسی کردم ولی یه مشکلی دارم این قالب یه سری اکسترا فیلد در قسمت کی 2 داره با اسامی انگلیسیه من فارسیش کردم مثلا (قیمت =price)تا اینجا مشکلی نیس ولی در یک فایل سی اس اس از اسم این اکسترا فیلد ها استفاده کرده و بهش استایل داده حالا تو این فایل سی اس اس اسامی جدید که فارسیه رو می نویسم ولی استایل ها کار نمی کنه. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 از كل قالب بكاپ بگيريد با notepad++ اسكنش كنيد كلمه رو بهتون نشون ميده تو كدوم فايله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در مرداد 93 فکر کنم بد منظورمو رسوندم ببینید تو یه جای دیگه از اسم این اکسترافیلدها تو یه فایل سی اس اس استفاده کرده و بهش استایل داده حالا مشکل من اینه که اسم اکسترافیلدها رو تو مدیریت کی 2 فارسی می کنم خب حالا باید اسامی که تو فایل سی اس اس بهش استایل داده با اسامی اکسترافیلد که فارسی شده یکی باشه ولی تو سی اس اس نمیشه از اسامی فارسی استفاده کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام مشکل منو کسی راحی براش داره؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در شهریور 93 اگه کسی میتونه بسته رو بفرستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اگه کسی میتونه بسته رو بفرستم. دوست عزیز باید برای بالا آوردن تاپیک یک پاسخ بدید با متن up و در ضمن کمی صبور باشید مطمئن باشید اگر کسی راهی برای مشکلات بداند دریغ نخواهد کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در شهریور 93 دوست عزیز باید برای بالا آوردن تاپیک یک پاسخ بدید با متن up و در ضمن کمی صبور باشید مطمئن باشید اگر کسی راهی برای مشکلات بداند دریغ نخواهد کرد ممنون از راهنمایی تون ولی متن های ارسالی من از قبیل چرا کسی جواب گو نیست و من منتظرم و ... نبود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر