negarjimbo 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام و خسته نباشید من در زیر منو هام یک سری نقطه چین ایجاد شده و هر کاری می کنم مشکلش بر طرف نمیشه (عکس ش رو هم گذاشتم) اگه کمکم کنید ممنون مشم اینم بگم که من تازه کارم، شایدد سوالام خیلی پیش پا افتاده باشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام و خسته نباشید من در زیر منو هام یک سری نقطه چین ایجاد شده و هر کاری می کنم مشکلش بر طرف نمیشه (عکس ش رو هم گذاشتم) اگه کمکم کنید ممنون مشم به انجمن جومينا خوش آمديد لطفا آدرس بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negarjimbo 0 ارسال شده در شهریور 93 به انجمن جومينا خوش آمديد لطفا آدرس بديد آدرس سایت : www.amlakkosar.com حاالا نمیدونم دقیقا منظورتون چه آدرسیه؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر سایت غیرفعال است ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negarjimbo 0 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر سایت غیرفعال است ! موفق باشید سایت رو فعال کردم اگه میشه یه نگاه میندازین مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 این فایل رو ویرایش کنید http://www.amlakkosar.com/templates/jm_arise/themes/cyan/images/bgd-wrapper-inner.png 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negarjimbo 0 ارسال شده در شهریور 93 این فایل رو ویرایش کنید http://www.amlakkosar.com/templates/jm_arise/themes/cyan/images/bgd-wrapper-inner.png ببخشید، میشه بگید کجا ویرایشش کنم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر دوست عزیز آقای قاسمی آدرس تصویر را گذاشتن شما کافی است تصویر مورد نظر را ویرایش کنید و طبق آدرسی که موجود است در فایل های جوملا خود بروید و جایگزین نمایید موفق باشید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negarjimbo 0 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر دوست عزیز آقای قاسمی آدرس تصویر را گذاشتن شما کافی است تصویر مورد نظر را ویرایش کنید و طبق آدرسی که موجود است در فایل های جوملا خود بروید و جایگزین نمایید موفق باشید مشکل من اینجاست که قبلا این نقطه چین ها نبودن و چند روزه به وجود اومدن خود عکس این نقطه چین ها رو نداره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اين نقطه چين ها مربوط به css نيست در خود عكس هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
negarjimbo 0 ارسال شده در شهریور 93 اين نقطه چين ها مربوط به css نيست در خود عكس هست. ok مرسی حالا من اگه بخام کد cssشو ببینم باید کجا برم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم میخواهید به صورت آنلاین ببینید و ویرایش کنید برای این کار فایر باگ رو روی مرورگر خودتون نصب کنید. برای ویرایش اصلی هم که از طریق هاست باید اقدام کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر