personable 55 ارسال شده در مرداد 93 سلام همکاران گرامی نیاز به یک ماژول منو دارم ! بجز maximenuckخواهشا قابیلیت فارسی رو داشته باشه ! و درج ماژول در منو ، لطفا اگر معرفی کردید ، لینک دانلود و یا صفحه مربوط رو در اختیار بنده قرار بدید. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مرداد 93 mega menu & drop down menu & DJ menu 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مرداد 93 mega menu & drop down menu & DJ menu ممنون از شما ، حالا بنظر شما کدامیک کاربردی تر است ؟ و هم از نظر ظاهر و شکل میشه زیبا تر کار کرد باهاش ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مرداد 93 شما دموهایی که در جوملای جهانی هست رو ببینید متوجه میشید کدوم نیازتون رو برطرف میکنه من در پروژه هام هر وقت از یکیشون استفاده میکنم 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roh108 0 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) ممنون از شما ، حالا بنظر شما کدامیک کاربردی تر است ؟ و هم از نظر ظاهر و شکل میشه زیبا تر کار کرد باهاش ؟ سلام ماژول مگا منو نخسه فارسی را ازکجا میشه دانلود کرد؟؟؟ از خود سایت جومینا که باید عضو سطح سوم باشی.... ویرایش شده آذر 93 توسط roh108 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر