sahel65 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان من ماژول mod_loginregister_J2.5_0.2 رو نصب کردم ولی موقع ثبت نام این ارور رو میده درحالی که تیک موافقت با قوانین رو میزنم = هشدار فیلد مورد نیاز: موافقت ماژولJM-Experts Login Register Module! رو هم نصب کردم ولی اینم موقع ثبت نام ارور زیر رو میده The words you typed did not match the ones displayed. Please try againدر حالی که اطلاعات رو دقیق و بدون ایراد میدم... لطفا کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان من ماژول mod_loginregister_J2.5_0.2 رو نصب کردم ولی موقع ثبت نام این ارور رو میده درحالی که تیک موافقت با قوانین رو میزنم = هشدار فیلد مورد نیاز: موافقت ماژولJM-Experts Login Register Module! رو هم نصب کردم ولی اینم موقع ثبت نام ارور زیر رو میده The words you typed did not match the ones displayed. Please try againدر حالی که اطلاعات رو دقیق و بدون ایراد میدم... لطفا کمکم کنید. از افزونه cb استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر