hmd1234 1 ارسال شده در مرداد 93 درودمن می خوام یه هاست لینوکس برای بارگزاری سایت بگیرم و یه هاست دانلود برای اینکه فایل های دانلودی سایت رو روش قرار بدم و بعد با یه افزونه فروش فایل، بتونم فایل های آموزشی خودم رو بفروشم.با توجه به اینکه هاست های دانلود دیتابیس ندارن، آیا این امکان هست که در جوملا این کار انجام بشه؟مدتها است که شروع به یادگیری جوملا کردم تا سایتم رو باهاش طراحی کنم ولی این سوال بدجوری ذهنمو درگیر کرده :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 درود من می خوام یه هاست لینوکس برای بارگزاری سایت بگیرم و یه هاست دانلود برای اینکه فایل های دانلودی سایت رو روش قرار بدم و بعد با یه افزونه فروش فایل، بتونم فایل های آموزشی خودم رو بفروشم. با توجه به اینکه هاست های دانلود دیتابیس ندارن، آیا این امکان هست که در جوملا این کار انجام بشه؟ مدتها است که شروع به یادگیری جوملا کردم تا سایتم رو باهاش طراحی کنم ولی این سوال بدجوری ذهنمو درگیر کرده :( احتمالا بشه دسترسی بدید تست شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hmd1234 1 ارسال شده در مرداد 93 احتمالا بشه دسترسی بدید تست شود فعلا روی لوکال هستم میخوام ببینم اگه میشه سایت رو تکمیل کنم و ببرم روی هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر