jafareydi 0 ارسال شده در مرداد 93 چه طور باید تمامی اعداد که در سایت نشان داده می شه رو از فارسی به انگلیسی تغییر داد؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 چه طور باید تمامی اعداد که در سایت نشان داده می شه رو از فارسی به انگلیسی تغییر داد؟؟ منظورتون اینه که اعداد همه انگلیسی نمایش داده بشوند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما خوب پلاگین این کار برای نمایش انگلیسی به فارسی هست فکر کنم بشه اونو بر عکسش کرد. مطمئن نیستم چون انجامش ندادم البته قبلا با کد js یکبار این کار رو کردم کمی جستجو کنید نتایج زیادی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafareydi 0 ارسال شده در مرداد 93 منظورتون اینه که اعداد همه انگلیسی نمایش داده بشوند؟ بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 بله میشه آدرس ساتتون رو بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مرداد 93 با تغییر فونت هم میشه یه همچین کاری کرد. به طوری که مثلا شما فونت tahoma یا Arial را در سایتتون اعمال کنید. 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با تغییر فونت هم میشه یه همچین کاری کرد. به طوری که مثلا شما فونت tahoma یا Arial را در سایتتون اعمال کنید. من هم این ایده به ذهنم رسید ولی داشتم دنبال راههای بهتر می گشتم که بدون تغییر فونت انجام بدیم 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر