nava 1 ارسال شده در اسفند 89 دوستان خستە نباشید من میخواستم بە مناسبت عید نوروز صفحە اول سایتم یە عکس و موزیک نوروزی بذارم و پایین صفحە هم دکمە *ورود بە سایت* رو بذارم کە کاربران بعداز کلیک کردن بروی دکمە وارد صفحە اصلی سایت بشن . اگە دوستان راهنمایی بفرمایند کە باید تو کدوم صفحە این کارو انجام داد اگە نە کسی از دوستان کمک کنە کدهاشو بدە کە کجا بذارم. ممنون میشم همکاری کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز شما باید یه صفحه اچ تی ام ال طراحی کنید و عکس و آهنگی که میخواید رو در اون بزارید و بعد اون رو در روت قرار بدید با برنامه های مختلفی مثل دریم و یا ..... میتونید اون رو طراحی کنید اگر هم کد نویسی بلد باشید که خودتون میتونید کدها روبنتویسید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 فکر کنم منظورتون ایجاد یک صفحه اینترو است...دوست عزیز یه راهنمایی ساده شما قالب هاستینگ ویژه عید قربان جومینا را دانلود کنین و نحوه استفاده اینترو را در آن برای قالب خودتان بکار بگیرین...البته بستگی به قالبتون داره اما کلیات کار همونه http://www.joomina.ir/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B9%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%86 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام مهدی جان کد نویسی رو یە کاریش میکنم ولی دقیقا بلد نیستم کجا باید بذارم یعنی باید جای فایل بخصوصی گذاشتە بشە یە کم شرح بدی ممنون میشم.باسلام دوبارەدقیقا یە چیزی شبیە این سایت ولی بجای دکمەهای زبان دکمە ورود بە صفحە اصلی سایت رو بذارم http://www.artakurdo.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز تا 10 دقیقه دیگه یه اینترو با پخش موزیک براتون آماده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در اسفند 89 مهدی جان بی صبرانە منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز ببخشید اینقدر حجم کارهای پایان سال زیاده که ادم به هیچ کاریش نمی رسه یه نمونه با پخش آهنگ رو میتونید از اینجا دانلود کنید البته وقت نبود که روی گرافیکش کار کنم خیلی ساده و معمولیه یه تست کنید ببینید خوبه یا نه شما محتویات این فایل زیپ رو درون روت کپی کنید و ادرس داخل فایل ایندکس رو به اسم سایت خودسوت تغییر بدید موفق باشیدhttp://dl.joomina.ir/file.php?file=e6642c69a191799ebd95e9d81354df93 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام مهدی جان مرسی از زحمات شما ولی اینجا کە چیزی واسە دانلود نگذاشتەای.شرمندە مهدی جان الان دارم میبینم دستت درد نکنەمهدی جان فقط میخواستم بدونم کە باید فایل image رو کجا و فایل index رو کجا بذارم . ببخشید کە زیادی سوال می کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز باید آنها را در پوشه روت سایت خود کپی کنید یعنی همانجایی که فایل ها و پوشه های جوملا قرار دارد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز من پست های دوستان رو خوندم همین جوری روز نامه وار ولی می تونید از این صفحه اینترو استفاده کنید برای نوروز http://softarchive1.ir/xez/do.php?id=137 این اینترو رو آقای حسینیان درست کردن و به انجمنم تقدیم کردن برای کارخودتون باید به اچتی امل آگاهی داشته باشید کارتون حله فایل ایمیج چون در جوملا وجود دارد شما اسم اون رو تغییر بدید و با نرم افزار نوت پد آدرس بازخوانی عکس ها رو عوض کنید تا مشکلی پیش نیاد:thankyou: نوروز مبارک شهریار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان ببخشید که من تو این راهنمایی دخالت میکنم ولی راه ساده تری هم هست! شما میتوانید یک مطلب جدید ایجاد کنید وسپس در قصمت منو اصلی پیشفرز قرار دهید اینجوری صفحه ساخته شده در قالب سایت شما نمایان میشود موفق باشید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز اینم یک راه حل هست اما استفاده از صفحه اینترو چند خصوصیت داره مثل سرعت لود بالا و امکان استفاده برای سایتهای چند زبانه و یا سایتهای چند موضوعی برای هدایت کاربر بدون نیاز به لود شدن سایت البته معایب خاص خودش رو هم داره از مشارکت شما در این بحث هم خیلی خیلی ممنون و هدف از تلار هم تبادل نظر و ایده های دوستان برای رسیدن به هدف هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر