mohsen158 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام من زمانی که ارسال مطلب رو میزنم ارور 403 میزنه مشکل کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام من زمانی که ارسال مطلب رو میزنم ارور 403 میزنه مشکل کجاست؟ پرمیشن مدیریت چنده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen158 0 ارسال شده در مرداد 93 پرمیشن مدیریت چنده؟ منظورتون از پمیشن چیه؟ سطح دسترسی هاشون رو چک کردم درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 منظورتون از پمیشن چیه؟ سطح دسترسی هاشون رو چک کردم درسته ارور 403 ارور forbidden هست یعنی سطح دسترسی ندارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen158 0 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سطح دسترسیش روی ثبت نام کرده هست دقیقا مثل (مشخصات شما) ولی (مشخصات شما)باز میشه و ارسال مطلب ارور میده ویرایش شده مرداد 93 توسط mohsen158 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سطح دسترسیش روی ثبت نام کرده هست دقیقا مثل (مشخصات شما) ولی (مشخصات شما)باز میشه و ارسال مطلب ارور میده دوست عزيز بريد به Cpanel File manager Go رو بزنيد روي Administrator كليك كنيد دقت كنيد 1 كليك روي Administrator بكنيد. حالا از اون بالا Permission رو انتخاب كنيد عكسشو بگيريد ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 1 واکنش ها : mohsen158 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen158 0 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزيز بريد به Cpanel File manager Go رو بزنيد روي Administrator كليك كنيد دقت كنيد 1 كليك روي Administrator بكنيد. حالا از اون بالا Permission رو انتخاب كنيد عكسشو بگيريد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزيز بريد به Cpanel File manager Go رو بزنيد روي Administrator كليك كنيد دقت كنيد 1 كليك روي Administrator بكنيد. حالا از اون بالا Permission رو انتخاب كنيد عكسشو بگيريد جديدا براي تغيير پوشه مديريت كاري نكرديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen158 0 ارسال شده در مرداد 93 جديدا براي تغيير پوشه مديريت كاري نكرديد؟ نه کار خاصی نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما منوی وب سایت » اطلاعات سیستم » سر برگ سطوح دسترسی دایرکتوری ها برسی کنید و بگویید کدا موارد غیر قابل نوشتن است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen158 0 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما منوی وب سایت » اطلاعات سیستم » سر برگ سطوح دسترسی دایرکتوری ها برسی کنید و بگویید کدا موارد غیر قابل نوشتن است ؟ configuration.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما یکبار از بسته نصبی هم نسخه با جوملا تون رو روی همین پوشه extract کنید تا پوشه ها یکبار دیگر جایگزین شوند سپس مجدد برسی کنید اگر مشکل داشت با آکیبا یک نسخه از وب سایت تهیه کرده و در لوکال نصب کنید ببینید همین مشکل هست یا خیر قبل از انجام کاری حتما یک بک آپ تهیه نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen158 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام من کلال دوباره جوملا رو ریختم ولی باز همون مشکل رو داره فقط ادمین میتونه اون صفحه رو درست ببینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام من کلال دوباره جوملا رو ریختم ولی باز همون مشکل رو داره فقط ادمین میتونه اون صفحه رو درست ببینه دسترسی به کنترل پنل بدید نصب میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen158 0 ارسال شده در مرداد 93 دسترسی به کنترل پنل بدید نصب میشه دسترسی رو بصورت پیام براتون فرستادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز منظورم دسترسی به Cpanel بود برای نصب دوباره جوملا البته قالب و ماژول و... پاک نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر