amara 21 ارسال شده در مرداد 93 با سلام براي اينكه وقتي وارد whmc ميشيم تو قالب خود سايت و جوملاي سايت اجرا بشه چيكار بايد كرد اگه افزونه اي هست لطفا معرفي كنيد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما یعنی می خواهید یک منو بسازید و تمامی امکانات این اسکریپت را در جوملای خودتان داشته باشید ؟ 1 واکنش ها : amara نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 93 سلام ميخوام امكانت اين اسكريپت تو قالب اصلي جوملا نمايش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما خوب این اسکریپت رو نصب کنید و در یک منو irame ادرس اسکریپت رو بدید 2 واکنش ها : رضاقاسمی و amara نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 whmc چيه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
siamak 3 ارسال شده در مرداد 93 whmc چيه؟ با سلام براي اينكه وقتي وارد whmc ميشيم تو قالب خود سايت و جوملاي سايت اجرا بشه چيكار بايد كرد اگه افزونه اي هست لطفا معرفي كنيد با تشكر دوست عزیز من خودم دارم از whmcs استفاده میکنم و مشکلی هم نداره ولی برای جوملا تنها راهش اینه که لینک بدید و البته خود whmcs چندتا کد بهتون میده که میتونید تو جوملا نصب کنید و بعضی از امکاناتش رو تو جوملا نشون بده ولی در کل نمیشه تمام امکاناتش رو برای جوملا استفاده کنید . اگر کمک خواستید پیام خصوصی بدید تا براتون تنظیم کنم . 1 واکنش ها : amara نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر