rezamir5 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام دیروز یک اگهی از منوی کاربری با استفاده از (djclassified) ثبت کردم وقتی رفتم توی بخش مدیریت که ویرایش و منتشرش کنم متوجه شدم که همه بخشهای جوملا کار می کنند تنها بخشی که باز نمیشه منوی djclassified که باز نمیشه و نهایتا error 500 میده.آگهی رو با استفاده از تیبل دیتابیس منتشر کردم.تمامی ماژولهای این کامپوننت درست مار میکنن مشکل فقط ورود به منوی اصلیشه که خطای بالا رو میده.منتظر راهنمایی دوستان هستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام دیروز یک اگهی از منوی کاربری با استفاده از (djclassified) ثبت کردم وقتی رفتم توی بخش مدیریت که ویرایش و منتشرش کنم متوجه شدم که همه بخشهای جوملا کار می کنند تنها بخشی که باز نمیشه منوی djclassified که باز نمیشه و نهایتا error 500 میده.آگهی رو با استفاده از تیبل دیتابیس منتشر کردم.تمامی ماژولهای این کامپوننت درست مار میکنن مشکل فقط ورود به منوی اصلیشه که خطای بالا رو میده.منتظر راهنمایی دوستان هستم. باید بررسی بشه دسترسی بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamir5 0 ارسال شده در مرداد 93 اون مواردی که لازمه رو بفرمایید بررسی میکنم.ضمنا تمام پرمیشنها رو روی 644 و 755 تنظیم کردم ولی تاثیری نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 اون مواردی که لازمه رو بفرمایید بررسی میکنم.ضمنا تمام پرمیشنها رو روی 644 و 755 تنظیم کردم ولی تاثیری نداشت دوست عزیز من مشکل رو دقیق نمیدونم باید بررسی کنم اطلاع بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر