hojjat03 3 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان یه سوال فنی . آقا داخل ساخت سطح دسترسی ما چطور می تونیم کاری کنیم که یه ماژول برای کاربرای مهمان نمایش داده بشه ( مثلان ورود کاربران ) ولی بعد از لاگین شدن اون ماژل برای کاربران نمایش داده نشه ؟ یعنی میشه سطح دسترسی رو جوری تنظیم کرد که بعضی از ماژول ها رو فقط برای مهمان نمایش بده ولی برای کاربران نمایش نده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان یه سوال فنی . آقا داخل ساخت سطح دسترسی ما چطور می تونیم کاری کنیم که یه ماژول برای کاربرای مهمان نمایش داده بشه ( مثلان ورود کاربران ) ولی بعد از لاگین شدن اون ماژل برای کاربران نمایش داده نشه ؟ یعنی میشه سطح دسترسی رو جوری تنظیم کرد که بعضی از ماژول ها رو فقط برای مهمان نمایش بده ولی برای کاربران نمایش نده . بلی ولی من به شخصه تا حالا نتونستم ماژول HTML سفارشی رو دسترسی بدم برای فقط مهمان ها ولی توی کد نویسی ماژول ها میشه اینکارو کرد 1 واکنش ها : hojjat03 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjat03 3 ارسال شده در مرداد 93 بلی ولی من به شخصه تا حالا نتونستم ماژول HTML سفارشی رو دسترسی بدم برای فقط مهمان ها ولی توی کد نویسی ماژول ها میشه اینکارو کرد ممنون از پاسخ گویی شما . دوستان دیگه نظری ندارن ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ممنون از پاسخ گویی شما . دوستان دیگه نظری ندارن ؟؟ به نظر من شما میتونید درخواست بدید براتون بنویسن 1 واکنش ها : hojjat03 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) به نظر من شما میتونید درخواست بدید براتون بنویسن خیر. گمان نمی کنم نیازی به کد نویسی باشد. و به module type (اینکه چه ماژولی باشد هم )ارتباطی ندارد. جوملا ساختاربسیار نرمی دارد زود نروید دنبال کد نویسی. کد نویسی آخر و عاقب ندارد. با کمی دگرگونی در (بخش دسترسی ها )ACL می توانید این کار را بکنید. یک روشن گری بکنم . ببینید چون در ACL جوملا گروه ها پدر و فرزند هستند و از از هم ارث می برند این چالش پیش روی هست. چیزی که در این گاه (لحظه) به فکرم میرسد این است که شما باید گروه های هم تراز بسازید. ویرایش شده مرداد 93 توسط تیرداد 2 واکنش ها : topmihan و hojjat03 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر