farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 93 با سلام امروز یکی از سایت هایی پشتیبانی از بنده تقاضا کرد که یک کلوپ مشتریان برای سایت قرار بدم. از دوستان کسی می تواند راهنمایی کند که : 1- کلوپ مشتریان دقیقا چه کار انجام می دهد 2- هدف این سیستم چیست؟ 3- افزونه ایی که بتوان در جوملا یک کلوپ مشتریان راه انداخت با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 93 با سلام كسي پاسخي نداشت؟؟؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مرداد 93 فکر میکنم با کامپوننت جوم سوشیال بتونید یه همچین سیستمی راه اندازی کنید اما قائدتا یه سری تنظیمات باید بر روی اون انجام بدید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 93 فكر كنم كه اين كامپوننت يك انجمن ساز باشه، دوستان راجعبه كلوپ مشتريان، نظر ديگري ندارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوست عزیز ابتدا شما باید ببینید انتظاراتتون از این سیستم که میخواین راه اندازی کنید چیه میخوای مثل شبکه های اجتماعی عمل کنه؟؟؟ میخواین هر کاربر یه پروفایل داشته باشه و به سایر کاربران دسترسی نداشته باشه؟؟ باید هدف شما و مشتریتون که این تقاضا رو داشته مشخص بشه بعد پیشنهادات رو ببینید حق یارتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 93 با سلام عزيز من در مورد 1 و مورد 2 عرض كردم كه دقيقا نمي دونم اين كلوپ مشتريان چيه و هدفش چيه، اين اسم رو هم كارفرما از جايي ديده و از من خواسته ولي مي گه كه مانند فروم نيست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 با سلام عزيز من در مورد 1 و مورد 2 عرض كردم كه دقيقا نمي دونم اين كلوپ مشتريان چيه و هدفش چيه، اين اسم رو هم كارفرما از جايي ديده و از من خواسته ولي مي گه كه مانند فروم نيست احتمالا منظورش چیزی مثل کلوپ مشتریان بانک ملته: https://club.bankmellat.ir/home که یه جایی واسه تفریح مشتریان که البته توش هر مشتری بنا به خریدها یا پارامترهای دیگری که سایت تعریف می کنه امتیاز کسب کرده و می تونه یه سری کارهای خاص با اون امتیاز انجام بده . برای مثال انجام یک بازی خاص یا شرکت در یک نوع مسابقه ویژه یا .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 93 با سلام عزيز من در مورد 1 و مورد 2 عرض كردم كه دقيقا نمي دونم اين كلوپ مشتريان چيه و هدفش چيه، اين اسم رو هم كارفرما از جايي ديده و از من خواسته ولي مي گه كه مانند فروم نيست علیک سلام بله دوست عزیز تمام پست ها رو خوندم ولی در غیب نمیشه کاری انجام داد شما از مشتریتون بپرسید این کلوپ چه امکاناتی داشته باشه دیگه ایشون که میدونه دلی چه امکاناتی میخواد فقط که نمیخواد اسمش کلوپ باشه بعداز اینکه امکانات مور نظر مشخص شد از طرف ایشون کار هم برای شما راحت تر میشه هم برای کسانی که مایلند راهنماییتون کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 فكر كنم كه اين كامپوننت يك انجمن ساز باشه، دوستان راجعبه كلوپ مشتريان، نظر ديگري ندارند انجمن ساز نیست جامعه سازه / شما با این افزونه می تونید یک جامعه مجازی راه اندازی کنید امکانات خارق العاده ای هم داره در صورت نیاز انجمن ساز کوننا رو هم می تونید باهاش ادغام کنید/یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر