chn367 0 ارسال شده در تیر 93 باسلام. سایتی با جوملا 1.5 دارم که حدود 3500 مطلب داره و کامپوننتهای دیگری با تعداد زیادی رکورد. با استفاده از افزونه های مختلف مهاجرت چندین بار برای مهاجرت اقدام کردم و متاسفانه یا مطالب بطورکامل منتقل نمیشه و یا منتقل میشد مجموعه هاشون درست نمیزد و ادامه مطلب میزدی صفحه404 میومد. ازطرفی زمان زیادی هم میبرد که شاید یکی از علتها هم باشه. روی لوکال هم متاسفانه نتونستم راه اندازی کنم. حجم دیتابیس بالای 50-60 مگابایته. ممنون میشم راهنمایی کنید. باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 93 باسلام. سایتی با جوملا 1.5 دارم که حدود 3500 مطلب داره و کامپوننتهای دیگری با تعداد زیادی رکورد. با استفاده از افزونه های مختلف مهاجرت چندین بار برای مهاجرت اقدام کردم و متاسفانه یا مطالب بطورکامل منتقل نمیشه و یا منتقل میشد مجموعه هاشون درست نمیزد و ادامه مطلب میزدی صفحه404 میومد. ازطرفی زمان زیادی هم میبرد که شاید یکی از علتها هم باشه. روی لوکال هم متاسفانه نتونستم راه اندازی کنم. حجم دیتابیس بالای 50-60 مگابایته. ممنون میشم راهنمایی کنید. باتشکر با سلام دوست عزیز میشه دقیقا مشکلتون بگید تا بتونیم راهنمایی مربوطه انجام بدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام دوست عزیز میشه دقیقا مشکلتون بگید تا بتونیم راهنمایی مربوطه انجام بدیم مشکلشون اینه میخوان به جوملا 2.5 مهاجرت کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 93 مشکلشون اینه میخوان به جوملا 2.5 مهاجرت کنن خوب براش افزونه کاربردی خیلی خوبی وجود دارد اما تجاری هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر