ehsan1991 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام. من چند وقتیست که صفحه ی اول سایتم بالا نمیاره! همش یه صفحه میاد به نامGoogle logo Driveنمیدونم سایتم ه-ک شده یانه؟ اگه ه-ک شده باشه که صفحه مدیریت هم باید ه-ک شده باشه ولی من میتونم برم تو صفحه مدیریت.خواهش می کنم یکی سریع کمکم کنه.آدرس سایتم : adsha.irاینم صفحه ی اول سایت منلازم به ذکره که بقیه ی صفحات میاد ولی فقط صفحه ی اول اینجوریه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر دوست عزیز در هاست های لینوکس اولیت باز کردن فایل ها با پسوند html می باشد یعنی اگر شما در روت هاست خود دو فایل به نام های index.php , index.html داشته باشید اول فایل index.html نمایش داده می شود در حال حاضر هم سایت شما به صورت است که وقتی سایت جستجو می شود نسخه اچ تی ام ال باز می شود و وقتی آدرس سایت را به صورت http://adsha.ir/index.php وارد می کنیم مشکل حل می شود در حال حاضر هم شما وارد هاست خود شوید و در روت فایل های هاست فایل index.html را پاک کرده تا مشکل شما به طور کامل برطرف گردد موفق باشید 1 واکنش ها : ehsan1991 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1991 0 ارسال شده در تیر 93 nannoon hal shood نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1991 0 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) وقت بخیر دوست عزیز در هاست های لینوکس اولیت باز کردن فایل ها با پسوند html می باشد یعنی اگر شما در روت هاست خود دو فایل به نام های index.php , index.html داشته باشید اول فایل index.html نمایش داده می شود در حال حاضر هم سایت شما به صورت است که وقتی سایت جستجو می شود نسخه اچ تی ام ال باز می شود و وقتی آدرس سایت را به صورت http://adsha.ir/index.php وارد می کنیم مشکل حل می شود در حال حاضر هم شما وارد هاست خود شوید و در روت فایل های هاست فایل index.html را پاک کرده تا مشکل شما به طور کامل برطرف گردد موفق باشید دوست عزیز من اینکار رو کردم ولی امروز متوجه شدم که وقتی اسم سایتم رو تو گوگل می زنم اصلا چیزی نمیاره!!! در حالیکه من صفحه اول گوگل بودم و الان اصلا تو گوگل وجود ندارد!!! بیاره هم عنوانش تو گوگل این میاد : Google Drive - Loginمیشه بگی مشکل من چیه؟ ویرایش شده تیر 93 توسط ehsan1991 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر طبیعتا سایت شما با این رتبه نباید بالاتر از وب سایت های که وبلاگ ارائه می دهند باشد مثل بلاگفا و پرشین بلاگ رتبه و سئو و... شما باید بیشتر باشد تا در صفحه اول قرار بگیرد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1991 0 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر طبیعتا سایت شما با این رتبه نباید بالاتر از وب سایت های که وبلاگ ارائه می دهند باشد مثل بلاگفا و پرشین بلاگ رتبه و سئو و... شما باید بیشتر باشد تا در صفحه اول قرار بگیرد موفق باشید رتبه ی سایت من خیلی بالابود. من صفحه اول رو درست کردم ولی تو گوگل وبمستر هنوز همون صفحه ای که در بالا عکسش رو گذاشتم میاره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر