m0330 3 ارسال شده در تیر 93 با سلام من در سیستم تبلیغات فیلد اضافه می سازم بعد برای 3 تا مجموعه می اید ولی برای 15 تای بقیه نه هر کاری هم کردم نشد مشکلش از کجاست چطوری باید درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در تیر 93 چرا کسی پاسخ من را نمی دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در تیر 93 چرا کسی پاسخ من را نمی دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما دوست عزیز اگر کسی بخواهد و جواب شما را بدهد حتما راهنمایی می کند نیازی به این همه اسپم نیست لطفا قوانین را رعایت کنید و اسپم نکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما دوست عزیز اگر کسی بخواهد و جواب شما را بدهد حتما راهنمایی می کند نیازی به این همه اسپم نیست لطفا قوانین را رعایت کنید و اسپم نکنید وب اخه مگه مشکل من لاین حل است اگر هست بفرماید سیستم مشابه از ان استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر