mysky 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام من برای سایتم به یک ماژول عضویت در خبرنامه برای جوملا 3 نیاز دارم کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه؟ ماژول rsmail برای جوملا 3 از سایت جوملا جهانی دیدم رایگان نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما acymailing برای جوملا 3 هم فکر کنم مشکلی نداشته باشه برسی کنید 1 واکنش ها : mysky نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در تیر 93 خیلی خوب بود هم کامپوننت هست هم ماژول کامله کامل، مرسی فقط فونت دکمه عضویت در خبرنامش چه جوری میشه تغییر داد؟ فونت کل سایت من Bhoma هست ولي به این فونت تغییر نکرد باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما آدرس سایت تان ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در تیر 93 energycity.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در تیر 93 دوست عزیز الات متوجه شدم فقط صفحه اول این مشکل هست ولی صفحه های بعدی فونت درسته!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما این کد css زیر را در ایل css قالب تون قرار بدید .button.subbutton.btn.btn-primary { font-family: tahoma; } 1 واکنش ها : mysky نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر