t2krar 0 ارسال شده در تیر 93 سلام. من یک بسته ی همراه با قالب و ماژول نصب کردم که روی لوکال همه چیز درست کار می کنه ، آپلود کردم روی هاست، وقتی آی پی هاست رو هم وارد می کنم درسته ولی آدرس دامین رو که وارد می کنم زیر منو ها باز نمی شه اسلاید شو به هم ریخته و کار نمی کنه و همچنین یکسری از ماژول ها روی سایت درست نشون داده نمی شه. ورژن php و mysql هم با نسخه ی لوکالم یکیه. روی هاست cpanel و directadmin هم تست کردم باز هم کار نمی کنند. کسی می دونه چطور می شه این مشکل رو حل کرد ؟در ضمن آپدیت ها هم انجام شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما ادرس سایت را قرار بدید در صورتی که انها درست کار می کنند هم دمو قرار بدید برسی شود 1 واکنش ها : t2krar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
t2krar 0 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما ادرس سایت را قرار بدید در صورتی که انها درست کار می کنند هم دمو قرار بدید برسی شود آدرس و یوزر رو در پیغام خصوصی ارسال کردم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر