simorgh128 1 ارسال شده در اسفند 89 با استفاده از این کد به سایتتون یک تبریک سال نو اضافه کنید. فایل عکس رو هم برای دوستان پیوست کردم. فایل عکس دمو توضیح برای دوستان تازه وارد: درقسمت مدیریت ماؤول گزینه جدید رو کلیک کنید و بعد نوع دستی یا html رو انتخاب کرده و حالت ادیتور رو بر روی html قرار داده و کد رو وارد کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 کلا کار این ماژول قرار دادن تصویر کنار سایت , آره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simorgh128 1 ارسال شده در اسفند 89 بله دوست عزیز با این کد میتونید هر تصویری که مورد نظرتون بود رو به صورت ثابت در سایت خودتون قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در اسفند 89 باسلام من یە کم بیشتر توضیح میخوام. این ماژول از کجا باید دانلود بشە و طریقە فعال کردن و جای فعالیت رو ممنون میشم شرح بدی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simorgh128 1 ارسال شده در اسفند 89 باسلام من یە کم بیشتر توضیح میخوام. این ماژول از کجا باید دانلود بشە و طریقە فعال کردن و جای فعالیت رو ممنون میشم شرح بدی. شما فایل تصویر رو دانلود کنید. آنزیپ کنید. تصویر رو در پوشه stories اپلود کنید. به مدیریت ماژول رفته ، گوشه بالا سمت چپ دکمه سبز رنگ جدید را کلیک کنید. در فهرست نمایش داده شده گزینه دستی (یا html) را کلیک کنید. در صفحه ای که باز میشود . نام مورد علاقه تون رو وارد کنید. در ادیتور پایین صفحه حالت ادیتور رو بر روی html قرار بدید. کد بالا رو وارد کنید. ودر نهایت گزینه ذخیره رو کلیک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان عزیز می تونید این امکان رو توسط این پلاگین در ساییتون داشته باشید به این تاپیک مراجعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-8656.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر