mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 با سلام جوملا 2.5.22 مزین به نام امیر کبیر را تازه دانلود کردم ، آیا راهی هست که از قالب پیش فرض 2.5.19 جومینا برای آن استفاده کنم؟ با تشکر 1 واکنش ها : ACME نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در تیر 93 جوملا 2.5.22 امیر کبیر متعلق به یکی دیگه از مراجع جوملا است و در اینجا فکر نمیکنم پشتیبانی بشه شما خود جوملای منتشر شده توسط جومینا را دانلود کنید به زودی آپدیت جدید میرسه مشکلی نیست 1 واکنش ها : ACME نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 جوملا 2.5.22 امیر کبیر متعلق به یکی دیگه از مراجع جوملا است و در اینجا فکر نمیکنم پشتیبانی بشه شما خود جوملای منتشر شده توسط جومینا را دانلود کنید به زودی آپدیت جدید میرسه مشکلی نیست با تشکر از آقا مهدی 1. راهی هست که بتونم قالب های پیش فرض جوملا 2.5 مثل yoo_master را دانلود کنم ؟ 2. زمانی که از تگ های HTML برای ایجاد جدول تصاویر استفاده می کنم اندازه عکس ها به اندازه واقعی خودشون نمایش داده میشه راهی هست اندازه صفحه بشه؟ در قسمت کد Table اندازه Width = 100% هم می زارم جواب نمیده با تشکر 1 واکنش ها : ACME نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مرداد 93 با تشکر از آقا مهدی 1. راهی هست که بتونم قالب های پیش فرض جوملا 2.5 مثل yoo_master را دانلود کنم ؟ 2. زمانی که از تگ های HTML برای ایجاد جدول تصاویر استفاده می کنم اندازه عکس ها به اندازه واقعی خودشون نمایش داده میشه راهی هست اندازه صفحه بشه؟ در قسمت کد Table اندازه Width = 100% هم می زارم جواب نمیده با تشکر شما میتونید نام قالب مورد نظر رو در فایل templateDetails.xml تغییر داده و تمامی فایل های قالب رو زیپ کنید و در جوملا نصب کنید. برای نمایش عکس در اندازه های مختلف افزونه زیاده و میتوانید در فایل سی اس اس هم همجین کاری انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر