mfjoomina 2 ارسال شده در تیر 93 با سلام وادب دیتابیس اصلی سایت من حذف شده! و الان وقتی میخوام وارد مدیریت بشم صفحه سفید نمایش داده میشه و خود سایت هم همین طور. الانم وقتی وارد phpmyadmin میشم فقط information_schema در دسترس هست و خبری از دیتابیس اصلی نیست! وقتی هم دیتابیس جدید میسازم دارای هیچ محتوا و جدولی نیست؛ آیا میشه کاری کرد؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما اگر هم بشه برای جداول شما کاری کرد دیگر نمی توانید اطلاعات موجود در انها را باز گردانید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfjoomina 2 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما اگر هم بشه برای جداول شما کاری کرد دیگر نمی توانید اطلاعات موجود در انها را باز گردانید ! با سلام مجدد بدون توجه به اطلاعات اگه ممکنه در خصوص ایجاد جداول راهنمایی بفرمایید. آیا میتوان از نو یک دیتابیس ایجاد کرد و افزونه ها رو به آن مرتبط نمود؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfjoomina 2 ارسال شده در تیر 93 با سلام مجدد بدون توجه به اطلاعات اگه ممکنه در خصوص ایجاد جداول راهنمایی بفرمایید. آیا میتوان از نو یک دیتابیس ایجاد کرد و افزونه ها رو به آن مرتبط نمود؟ متشکر سوال دیگه ای که برام پیش اومده اینه که آیا میشه با نصب قالب جدید در سی پنل این مشکل رو رفع کرد؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 93 با سلام شدنش می شه ولی با توجه به امکاناتی که در دیتابیس حذف شده داشتید به سختی و زمان بر نیز هست و حتی ممکنه موفق نشید پیشنهاد می کنم از ادمین سرورتان درخواست بک آپ کنید و دردسر نکشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfjoomina 2 ارسال شده در تیر 93 با سلام شدنش می شه ولی با توجه به امکاناتی که در دیتابیس حذف شده داشتید به سختی و زمان بر نیز هست و حتی ممکنه موفق نشید پیشنهاد می کنم از ادمین سرورتان درخواست بک آپ کنید و دردسر نکشید... موفق باشید لطفا بفرمایید چطور میشه از ادمین سرور درخواست بکاپ کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 93 با سلام از بخش پشتیبانی هاست اتان بخواهید بهتون بکاپ بدهند یا بک آپ قبل از مشکل شما را ریستور کنند! موفق باشید 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر