mysky 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام دوستان من از یک قالب انگلیسی استفاده می کنم وقتی ادامه مطلب اضافه می کنم readmore می نویسه حالا من می خوام اینو فارسی کنم چیکار باید کنم؟ در قسمت پلاگین ادامه مطلب هم رفتم جایی نداره که بشه فارسی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در تیر 93 سلام در فایل زبان قالب اون عبارت رو کنید ادامه مطلب . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در تیر 93 تو فایل language چه جوری پیداش کنم کلی فایله؟ از کجا بدونم کدومه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در تیر 93 تو فایل language چه جوری پیداش کنم کلی فایله؟ از کجا بدونم کدومه؟ داخل پوشه قالب یه پوشه به نام language باید باشه وارد en-GB شو بعد باید فایل که توش اون عبارت هست رو پیداش کنی . کاری نداره تک تک فایل ها رو باز کن و ctrl+f رو بزن readmore بنویس اینتر بزن اگه نبود برو سراغ اون یکی فایل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در تیر 93 آقا من تمام readmore هایی که تو فایل language بود رو تغییر دادم هیچ تغییری نکرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در تیر 93 آقا من تمام readmore هایی که تو فایل language بود رو تغییر دادم هیچ تغییری نکرد؟ سلام یه بار Ctrl+F5 بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در تیر 93 تاثیری نداشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در تیر 93 بعضی از این عبارت های انگلیسی در قالب ها قابل جستجو نیستند شما باید با فایر باگ یکی از کدهایی که کنار این متن نوشته شده است رو پیدا کنید و در کل فایل های بسته سرچ کنید معمولا با پیدا کردن اون کد متن مذکور هم پیدا میشه من در فارسی سازی برخی از پروژه ها با چنین مشکلاتی زیاد مواجه میشم و هر کدوم روش خاص خودش رو داره. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.dehshahri 2 ارسال شده در تیر 93 بعضی از این عبارت های انگلیسی در قالب ها قابل جستجو نیستند شما باید با فایر باگ یکی از کدهایی که کنار این متن نوشته شده است رو پیدا کنید و در کل فایل های بسته سرچ کنید معمولا با پیدا کردن اون کد متن مذکور هم پیدا میشه من در فارسی سازی برخی از پروژه ها با چنین مشکلاتی زیاد مواجه میشم و هر کدوم روش خاص خودش رو داره. موفق باشید. ببینید اگه قالبتون دارای ماژولی هست که سفارشی سازی شده مثلاً اسلاید توی پوشه html قالبتون پوشه مورد نظر رو پیدا کنید و دنبال عبارت بگردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر