pishropars 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام به همه این دوتا لینک یکیش ماله خوده ماژوله یکی دیگه اش ماله عکس هاشه لینک ماژول لوگین عکس هاش امیدوارم خوشتون بیاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 همراه بعضی از قالب های جومینا از جمله ویندوز 7 فارسی شده این ماژول ارائه شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pishropars 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 آره امیر. اما خواستم جدا جدا داشته باشن. چون من خودم شخصا جوملا رو برا خودم کاستومایز میکنم. گفتم شاید کسی هم مثل من باشه.:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 دوست من شما که ماژول راروی کامپیوترتون دارید نمی شد عکس هاشو پیوست کنید؟!! چرا راپیدشیر!! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 نوید جان مشکل عکس را امروز حل میکنم و یک آپلود سنتر تصویر برای جومینا منتها بر روی یک دامنه دیگر درست میکنم که با قیلطر هم مشکلی پیش نیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pishropars 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 نوید جان نمیشه عکس گذاشت:-/ درست شد میزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 سلام به همه بنده اون قالبائی که آقای تهرانی فرمودند رو بررسی نکردم ولی هر جائی این ماژول رو دیدم بیشتر قسمتاش(مخصوصا تو بخش مدیریت) فارسی نشده بود که درستش کردم: www.monadiyan.com/files/mod_yoo_login_1.5.4.zip موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ArYaIeIrAn 0 ارسال شده در آبان 89 سلام اين ماژول ساده ترشده همون كاتالوگ نيستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام دوست عزیز کاتالوگساز کجا این کجا !.... این مازول فقط برای ورود کاربر به کار میره و لی کاتا... دقت کنید خودتون متوجه خواهید شد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 [quote=' aliramazani لینک دانلود خرابه با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید این افزونه در جوملا جهانی دانلود از سایت سازنده دمو سایت سازنده دانلود این افزونه بصورت ترجمه شده به زبان شیرین فارسی از سرور جومینا دانلود این افزونه بصورت ترجمه شده به زبان شیرین فارسی از لینک کمکی مترجم: آقای علیرضا قادری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام آخرین نسخه پارسی: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13049684981.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در مرداد 90 اول از همه تشكر از زحمات دوستان عزيز اين كه ديگه فارسي شده پس فك كنم توي بخش فارسي هم گذاشته شده باشه... با سرچ رسيدم به اين بحث فقط خواستم بگم براي عادي شدن استايل niftyquick اين دو تغيير رو انجام بدين كامل شده توي اين ادرس اين فايل رو تغيير بديد mod_yoo_login\styles\niftyquick style.css خط هاي 17 و 26 float رو از left به right تغيير بديد هم جالب و خوش فرم و قشنگ تر و عادي براي فارسي ميشه.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر