Mohammad.K 7 ارسال شده در خرداد 93 سلام من میخوام سیستم نظرسنجی وبگذر رو به قالب جوملام اضافه کنم! ولی خب نمیدونم چطوری باید اینکارو انجام بدم! یعنی میخوام بدونم چطوری کد رو توی قالب و کجای قالب قرار بدم که بتونم ازش به عنوان یک ماژول استفاده کنم! نمیدونم تونستم منظورمو درست برسونم یا نه! ولی دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nemo php 1 ارسال شده در خرداد 93 سلام من میخوام سیستم نظرسنجی وبگذر رو به قالب جوملام اضافه کنم! ولی خب نمیدونم چطوری باید اینکارو انجام بدم! یعنی میخوام بدونم چطوری کد رو توی قالب و کجای قالب قرار بدم که بتونم ازش به عنوان یک ماژول استفاده کنم! نمیدونم تونستم منظورمو درست برسونم یا نه! ولی دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید. سلام شما یک ماژول html رو اضافه کنید وکدهای مورد نظر سیستم رو به این ماژول اضافه کنید 1 واکنش ها : Mohammad.K نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad.K 7 ارسال شده در خرداد 93 سلام شما یک ماژول html رو اضافه کنید وکدهای مورد نظر سیستم رو به این ماژول اضافه کنید خب ماژول html رو کجای قالب و چجوری اضافه کنم؟ قالبم هم قالب jp-aseman-ii هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در خرداد 93 برای قرار دادن ماژول html از قسمت مدیریت برید مدیریت ماژول ها.داخل مدیریت ماژول ها یک مازول جدید از نوع html که به طور پیش فرض داخل جوملا هست درست کنید و داخل تنظیمات اون محل نمایش ماژول، منو هایی که قرار ماژول نمایش داده یشه را انتخاب کنید و کد مد نظرتون و وارد ماژول کنید 1 واکنش ها : Mohammad.K نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad.K 7 ارسال شده در خرداد 93 برای قرار دادن ماژول html از قسمت مدیریت برید مدیریت ماژول ها.داخل مدیریت ماژول ها یک مازول جدید از نوع html که به طور پیش فرض داخل جوملا هست درست کنید و داخل تنظیمات اون محل نمایش ماژول، منو هایی که قرار ماژول نمایش داده یشه را انتخاب کنید و کد مد نظرتون و وارد ماژول کنید ممنونم دوست من. ولی وقتی کدهای وبگذر رو کپی میکنم داخلش هیچی نشون نمیده تو سایت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 وارد پلاگین ادیتور شوید درقسمتی از تنظیمات بخشی به نام عناصر ممنوعه موجوده.عنصری که کدتون از اون نوع رو از اون جدول پاک کنید و دوباره ماژول مذکور رو بسازید. موفق باشید 1 واکنش ها : Mohammad.K نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad.K 7 ارسال شده در خرداد 93 وارد پلاگین ادیتور شوید درقسمتی از تنظیمات بخشی به نام عناصر ممنوعه موجوده.عنصری که کدتون از اون نوع رو از اون جدول پاک کنید و دوباره ماژول مذکور رو بسازید. موفق باشید کاری که گفتید رو انجام دادم! از تنظیمات پیکربندی کلی هم تنظیمات سوپر یوزر رو برروی بدون فیل*** گذاشتم! اما بازم وقتی کد جاوااسکریپتی رو وارد ماژول میکنم و سیو میکنم. میرم میبینم بازهم پاکس کرده!!! به نظرتون اشکالش از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 دوست عزیز طبق آموزش زیر پیش برید انشالله مشکلتون برطرف میشه لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad.K 7 ارسال شده در خرداد 93 دوست عزیز طبق آموزش زیر پیش برید انشالله مشکلتون برطرف میشه لینک ممنون دوست عزیز این آموزش رو هم خوندم ولی باز نمیدونم مشکل از کجاست!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما ببینید وارد پلاگین "ویرایشگر - tinyMCE " شوید اگر ویرایشگر پیشفرض شما یک ویرایشگر دیگریست باید پلاگین دیگری انتخاب کنید وارد که شدید عناصر ممنوعه را کاملا پاک کنید یعنی کادرش را کاملا خالی کنید سپس مجدد امتحان کنید دقت کنید که ویرایشگر اگر ویرایشگر غیر از tinyMCE هست پلاگین ان فرق می کند 1 واکنش ها : Mohammad.K نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtaba741 2 ارسال شده در شهریور 93 شما وقتی عناصر غیر مجاز را پاک کردین فقط یک اسپیس بزنید و ذخیره کنید و باز نگاه کنید و مطمین شود که چیزی جز اسپیس شما وجود نداشته باشد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 پست قديمي رو آپ نكنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر