mkmazid 0 ارسال شده در خرداد 93 دوستان عزیزم سلام سوال من به این صورت است که چگونه میتوان چک کرد که یک ماژول دارای محتوا است یا نه ؟ که اگر دارای محتوا بود نمایش داده بشه !؟ و در k2 به چه شکلی هست ؟ مثلن فرض کنید که من یه ماژول دارم محتوای یک کتگوری در k2 رو نمایش میده . و این مثلان در یک پوزیشن نمایش داده میشه . چطوری میشه چک کرد که اگر اون کتگوری خالی از محتوا بود این ماژول در آن پوزیشن نمایش داده نشه ، و جاش هم خالی نباشه ، مثلان یک دیوژن باشه که اگه کتگوری محتوا نداره یا همه ان پابلیش هستن display none بشه ، ممنون از همه که وقت میزارن ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درودبر شما باید در کدهای ماژول چک کرد که اگر خالی بود مثلا فلان کار رو بکن اما اینکه اگر محتوا خالی بود وزیشن نمایش داده نشه فکر کنم به این سادگی ها باشه چون خودم انجام ندادم نمی تونم نظر قطعی بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkmazid 0 ارسال شده در خرداد 93 البته شاید برای این کار راه حل دیگه یی هم باشه اما فکر نکنم نشدنی باشه ،،، از دیگر دوستان کسی نظری دارد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر