Mohammad.K 7 ارسال شده در خرداد 93 دوستان سلام من از کامپوننت acepoll استفاده میکنم و تا چند روز پیش داشت خیلی خوب کار میکرد! الان وقتی کسی میخواد نظر بده و یک نظر رو ثبت کنه، وقتی روی دکمه ثبت کلیک میکنه کاربر رو ارجاع میده به صفحه اول سایت و نظر هم اصلا ثبت نمیشه!!! از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما افزونه خاصی نصب نکردید؟ ماژول یا کامپوننت یا حتی پلاگین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad.K 7 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما افزونه خاصی نصب نکردید؟ ماژول یا کامپوننت یا حتی پلاگین؟ درود بر شما برادر میری نه چیزی نصب نکردم! تعجب میکنم چرا اینطوری شده! آخه یه کامپوننت نظرسنجی درست حسابی هم نیس جایگزینش کنم! خیلی گشتم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم! شما چیزی به ذهنتون میرسه؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ادیت 1: من یه کامپوننت mijopolls رو هم که در انجمن بود امتحان کردم باز هم همین اتفاق افتاد! جالب اینجاست که وقتی روی لینک نمایش جزئیات کلیک میکنم اونجا میتونم رای ارسال کنم!!! جلاالخالق! :o نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما باید یکی یکی افزونه های دیگه رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا خیر ظاهرا تداخل باید باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad.K 7 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما باید یکی یکی افزونه های دیگه رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا خیر ظاهرا تداخل باید باشه آخه کلی ماژول و پلاگین و کامپوننت دارم! کدومو غیرفعال کنم؟ این همرو غیرفعال کردن و تست کردن کار مشکلیه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما مجبورید این کار رو انجام بدید چون راه دیگه ای ندارید. مگر بگردید چند نظر سنجی دیگر هم که وجود دارد تست بفرمایید شاید مشکل حل شد 1 واکنش ها : Mohammad.K نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر