reza1388 5 ارسال شده در خرداد 93 با سلام به همگی بچه جومینا من سایتی رو درست کردم که منوی بالا ایجاد کردم بعد در منوی بالا جند مجموعه اخبار گذاشتم اخبار روستا /اخبار شهرستان/اخبار کشور /برای هر کدوم مجومعه ای که مطالب داخلش هست رو انتخاب کردم ولی حالا روی اخبار ها کلیک می کنم که بره به بخش مربوطه خطا میده ادرس سایت http://kheibari.com/ خطای 404 میده راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام به تنظیمات سایت برید و بهینه سازی لینک ها رو روی خیر قرار بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در خرداد 93 سلام به تنظیمات سایت برید و بهینه سازی لینک ها رو روی خیر قرار بدین خب اگر خیر کنم برای سئوی سایت مشکلی پیش نمیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 بله گذاشتن اون برای سئو بهتره ولی نیازمند تغییراتی در فایل اچ تی اکسس هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر