hitasb 1 ارسال شده در خرداد 93 سلام اساتید محترم.من تازه جوملا را شروع کردم.تو مرحله ی نصبش در تنظیمات پایگاه داده به مشکل برخوردم.طبق پی دی اف همه کارا را درست انجام دادم.سرچ هم زیاد کردم فایده نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام روی هاست انجام میدین یا لوکال هاست؟؟؟ در وارد کردن اطلاعات پایگاه داده دقت کنید یوزرنیم و نام پایگاه داده و رم رو به درستی وارد کنید 2 واکنش ها : فرحزادیان و hitasb نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hitasb 1 ارسال شده در خرداد 93 سلام روی هاست انجام میدین یا لوکال هاست؟؟؟ در وارد کردن اطلاعات پایگاه داده دقت کنید یوزرنیم و نام پایگاه داده و رم رو به درستی وارد کنید روی هاستxzn.ir و cpanel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید نوع پایگاه داده را روی mysql تنظیم کنید نام هاست را هم اگر mysql.xzn.ir جواب نداد بزنید: localhost نام و نام کاربری و پسورد دیتابیس هم دقیقا همان که موقع ساخت تعیین کردید اگر حل نشد مربوط به هاست اتان می باشد لذا با پشتیبانیشون مطرح کنید موفق باشید 1 واکنش ها : hitasb نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر