edvard 2 ارسال شده در خرداد 93 با سلام خدمت اساتید محترم من میخوام یه سایت فروش محصولات دانلودی راه اندازی کنم لطفا راهنمایی کنید بهترین و کار بردی ترین افزونه برای این کار چی میتونه باشه و آیا همچین خدمتی رو میشه به جوملا واگذار کرد یا دنبال مدیریت محتوای دیگری باشم؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 میتونید از فروشگاه ساز هایی مثل ویرچومارت - جوم شاپینگ و یک فروشگاه سازی که من تازه متوجه اون و کارایی هاش شدم فروشگاه ساز هیکاشاپ (hikashop) هست. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
edvard 2 ارسال شده در خرداد 93 میتونید از فروشگاه ساز هایی مثل ویرچومارت - جوم شاپینگ و یک فروشگاه سازی که من تازه متوجه اون و کارایی هاش شدم فروشگاه ساز هیکاشاپ (hikashop) هست. موفق باشید مرسی مهدی جان آیا آموزشی از نحوه کارکردن با این ابزار ها وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 93 میتونی از j2srore هم استفاده کنی که به تازگی جومینا منتشرش کرده پرداخت بانک ایرانی هم داره 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 مرسی مهدی جان آیا آموزشی از نحوه کارکردن با این ابزار ها وجود داره؟ بله در سطح اینترنت اگر سرچ کنید برای همین افزونه ها آموزش هایی فراوان به خصوص برای ویرچومارت و جومشاپینگ یافت میشه. البته با نصب نسخه فارسی شده اون ها خیلی راحت تر خواهید بود و حتی بدون آموزش هم کمی که کار کنید یاد میگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در خرداد 93 میتونی از j2srore هم استفاده کنی که به تازگی جومینا منتشرش کرده پرداخت بانک ایرانی هم داره متاسفانه خیلی ها با این کامپوننت مشکل دارند و گویا مسیر دهی فایل ها توی این کامپوننت اشکال داره و به نظر می رسه هنوز کسی راهی برای رفعش پیدا نکرده ! 1 واکنش ها : edvard نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در خرداد 93 منم همین مشکل رو داشتم ولی به سادگی قابل حله توی روت اصلی یه پوشه ایجاد میکنی و فایل زیپت رو داخلش آپ میکنی به این شکل : download/template.zip خوب تا اینجا درست؟ حالا آدرس بالا رو توی قسمت آدرس فایل بنویس بدون نام دامنه به همراه اسم فایل زیپ توی قسمت نام فایل فرقی نمیکنه هر اسمی میخوای بنویس بعد روی ایجاد کلیک کن 1 واکنش ها : edvard نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر