tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) درود بر همه دوستان عزیز می خواستم بدونم که این افزونه alpha user points به انجمن ساز kunena متصل میشه یا نه. اگر میشه که خواهش میکنم لینک دانلود نسخه فارسی این افزونه رو برام قرار بدید. اگر هم نمیشه لطفا افزونه ای معرفی کنید که به kunena متصل بشه و راحت به ازای هر فعالیت کاربر در انجمن امتیازی بده. از راهنمایی شما بزرگواران سپاسگزارم ویرایش شده خرداد 93 توسط tworag نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 93 با سلام بهتر است تو سایت آلفایوزرپوینت یه نگاهی بندازید حتما لیست افزونه های قابل اتصال رو اونجا مطرح کرده یا حق 1 واکنش ها : tworag نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 با سلام بهتر است تو سایت آلفایوزرپوینت یه نگاهی بندازید حتما لیست افزونه های قابل اتصال رو اونجا مطرح کرده یا حق درسته ولی تو سایت خودش زبان فارسی این افزونه رو نداره.... می تونم خواهش کنم شما یه نگاهی به سایت من بندازین؟؟ forum.bcetehad.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 93 با سلام خوب همون انگلیسی رو دیافت و فارسی نمایید یا حق 1 واکنش ها : tworag نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 با سلام خوب همون انگلیسی رو دیافت و فارسی نمایید یا حق با سلام هر ورژنی از این افزونه رو که نصب می کنم باعث چند تا مشکل در انجمن ساز kunena می شود. 1-تصویر آواتار ناپدید شده و دیگر امکان آپلود تصویر نیست، . از هیچ راهی نمی توان آن را برگرداند. 2-منو های دیگری هم حذف می شوند. برای رفع این مشکلات مجبور هستم که alpha user points رو پاک کنم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 93 با سلام ببینید کجایه کار مشکل داشته اگه دنسخه ها با هم سازگار باشند در حالت عادی نباید همچین مشکلی پیش بیاد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر