m0330 3 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) سلام بنده توسط سیستم پشتیبانی گیری از یک سایتی بک اپ گرفتم حالا می خواهم اون را در یک سایت دیگر نصب کنم که ارور می دهم از شانس من هم سایت اصلی را پاک کردم و حلا هیچ کاری نمی تونم انجام دهم لطفا راهنمای بفرماید چطور این مشکل را حل کنم ادرس سایتی که درش بک اپ را ریختم و از فایل زیپ خارج کردم bntiva.com ویرایش شده خرداد 93 توسط مصطفی صفرعلی عنوان تاپیک اصلاح شد /// لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 93 با سلام به صورت دستی انجام دهید ببینید نتیجه می دهد یا خیر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در خرداد 93 با سلام به صورت دستی انجام دهید ببینید نتیجه می دهد یا خیر موفق باشید متوجه منظورتان نشدم می شه توضیح دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 در لوکال تست کنید ببینید بازم مشکل داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در خرداد 93 دوست عزیز روش بک آپ گیری رو با اکسپرت بانک و کپی فولدر اصلی انجام دادید؟ اگر به این روش است، در فایل اکسپرت، نام بانکی که در سایت قبلی بوده رو با نام جدید تست کن. همچنین پیشوند جداول آنها را نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در خرداد 93 دوست عزیز روش بک آپ گیری رو با اکسپرت بانک و کپی فولدر اصلی انجام دادید؟ اگر به این روش است، در فایل اکسپرت، نام بانکی که در سایت قبلی بوده رو با نام جدید تست کن. همچنین پیشوند جداول آنها را این روش هم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 93 سلام این لینکی که برا سایت گذاشتید الان سایتش بلاست و اروری ندیدم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در خرداد 93 بله مشکل این سایت حل شد با تشکر از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر