ramo_masih 0 ارسال شده در خرداد 93 با سلامدوستان اگر بخواهیم چند مطلب را در سایت بگونه ای نمایش دهیم، که فونت عنوان هایشان متفاوت باشند، چه باید کنیم؟مشکل کنونی من الان این است که چند مطلب از نوع k2 ایجاد کرده ام، که یک مطلب با عنوان فارسی میباشد، و دیگری با عنوان انگلیسی است. و میخواهم برای نمایش بهتر هر کدام فونت متفاوتی داشته باشند، آیا راه حلی میباشد؟متاسفانه در فایل k2.css هد ها فقط با یک کلاس div.catItemHeader h3.catItemTitle تعریف شده اند، و از قسمت مدیریت نیز بخشی برای تعریف کلاس و css نمیباشد، و فکر کنم اگر بشود به بخش مدیریت امکانی را اضافه کرد که در هر مطلب عنوان آن مطلب، کلاس بگیرد و یا افزونه ای برای این کار باشد، مشکل برطرف شود.لطفا راهنمایی فرمائید.با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوست عزیز اصولا عنواین با h3 هستن و فقط کافیه در فایل تمپلیت . سی اس اس به دین صورت عمل کنی مثلا میخوای در موقعیت left تیتر یا عنوان مطالبت فرق کنه left h3{} البته داخل بخش قرمز مثلا فونت فمیلی میدی سایز میدی رنگ میدی و هرچی دوست داری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramo_masih 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوست عزیز اصولا عنواین با h3 هستن و فقط کافیه در فایل تمپلیت . سی اس اس به دین صورت عمل کنی مثلا میخوای در موقعیت left تیتر یا عنوان مطالبت فرق کنه left h3{} البته داخل بخش قرمز مثلا فونت فمیلی میدی سایز میدی رنگ میدی و هرچی دوست داری دوست عزیز ممنون بابت توجه تان ولی خواب من میخواهم در یک موقعیت این حالت را داشته باشم که چند مطلب با عنوان فارسی و و چند مطلب با عنوان انگلیسی و فونت های متفاوت را نمایش دهم که هیچ ترتیب منظمی هم ندارند، حال باید چه کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 فونت فارسی روی متون انگلیسی و فونت انگلیسی روی متون فارسی تاثیر نداره فکر کنم اگه در فونت فمیلی که قرار میدین اول فونت فارسی و سپس فونت انگلیسی رو بذارین مشکل برطرف میشه بازم لینک سایتتون رو بذارین تا تست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramo_masih 0 ارسال شده در خرداد 93 فونت فارسی روی متون انگلیسی و فونت انگلیسی روی متون فارسی تاثیر نداره فکر کنم اگه در فونت فمیلی که قرار میدین اول فونت فارسی و سپس فونت انگلیسی رو بذارین مشکل برطرف میشه بازم لینک سایتتون رو بذارین تا تست بشه همینگونه است که می فرمایید دوست عزیز اول فونت فارسی رو قرار دادم دوم فونت انگلیسی را ولی عنوان هایی که انگلیسی هستند، قسمت حروفشان با فونت انگلیسی نمایش داده میشود و قسمت اعدادشان با فونت فارسی. به عنوان مثال یکی از عنوان ها این است: abc-123 حال چه نظری دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 والا کلی فکر کردم و سرچ ولی راهی نیست فقط یکار که میشه انجام داد البته کمی سخت میشه اونم اینکه اعداد رو داخل تگ span قرار بدین و به این تگ فونت جدا بدین امیدوارم موفق باشید 1 واکنش ها : ramo_masih نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 93 با سلام از مدیریت پلاگین ها ، پلاگین عداد فارسی رو غیر فعال نمایید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر