mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزمن دارم روی یک قالب انگلیسی کار می کنم که با نصب زبان فارسی از مدیریت جوملا راست چین بودن قالب درست شده است و نیاز به هیچ ویرایش کدی نداشت.و با رفتن به قسمت تنظیمات منو اصلی اونا رو هم از انگلیسی به فارسی تایپ کردم. از شما دوستان یک راهنمایی می خواستم که اول من فونت فارسی منوی اصلی رو چه جوری می تونم تغییر بدم؟ (می خوام به bmorvarid تغییر بدم)و در کل به غیر از منو بقیه فونت های سایت مثلا ماژول ها و ... رو به فونت دیگه تغییر بدم؟ با تشکر از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز من دارم روی یک قالب انگلیسی کار می کنم که با نصب زبان فارسی از مدیریت جوملا راست چین بودن قالب درست شده است و نیاز به هیچ ویرایش کدی نداشت. و با رفتن به قسمت تنظیمات منو اصلی اونا رو هم از انگلیسی به فارسی تایپ کردم. از شما دوستان یک راهنمایی می خواستم که اول من فونت فارسی منوی اصلی رو چه جوری می تونم تغییر بدم؟ (می خوام به bmorvarid تغییر بدم) و در کل به غیر از منو بقیه فونت های سایت مثلا ماژول ها و ... رو به فونت دیگه تغییر بدم؟ با تشکر از همه دوستان درود دوست عزیز پشنهاد می کنم این مقاله رو بخونی به طور کامل توضیح داده که چه طور فونت فارسی به قالی اضافه کنی ***************************************************************** در مورد سوال دومتون هم واسه هر دایو یا آبجکتتون تو قالب یه کلاس در نظر گرفته شده . شما با تخصیص دادن نوع فونت به یه کلاس تو سی اس اس قالبتون می تونید فونت رو به منو عنوان ماژول یه هر چیز دیگه به طور اختصاصی تخصیص بدهید. موفق و پیروز باشید ویرایش شده خرداد 93 توسط مصطفی صفرعلی لینک حذف گردید ! لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 ببخشید می تونین منو راهنمایی کنین؟ دیگه از بس گشتم به نتیجه نرسیدم خسته شدم!!!من می خوام فونت منو سایتم رو تغییر بدم.ابتدا دستورزیر رو به قسمت templete.css اضافه کردم. و فونت مورد نظرم که bmorvarid بود رو به فایل فونت های قالبم اضافه کردم @font-face {font-family: 'Bmorvarid’;src:url('fonts/Bmorvarid.eot?#’) format(‘eot’), url('fonts/Bmorvarid.woff') format('woff'),url(‘fonts/Bmorvarid.ttf’) format(‘truetype’);}از این به بعدشو من خوب نفهمیدم باید چی کار کنم یجا نوشته بود این دستور رو h1{font-family: 'Bmorvarid';font-size: 14px;font-weight:bold;}به جاهایی که می خوای فونتت عوض بشه اضافه کن یعنی من الان می خوام فونت منو سایتم رو عوض کنم باید برم تو قسمت ماژول منو و در قسمت module_menu.php اضافه کنم تا درست بشه ولی هرکاری میکنم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!یک لطفی می کنین بگین چیکار باید کنم؟با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) این کد رو زیر دستور فونت فیس قرار بده و هر کدوم از ماژول هایی که فونتشون عوض نشد رو نام موقعیتش رو درون این کد قرار بدید body, h1, h2, h3, h4, h5, .label_skitter, .nspArt h4, div.itemHeader h2.itemTitle, div.catItemHeader h3.catItemTitle {font-family:BKoodakBold,'BKoodakBold',tahoma !important;} نام فونت رو من پیش فرض BKoodakBold گذاشتم خودتون اسم فونت مورد نظرتون رو بنویسید موفق باشید ویرایش شده خرداد 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 ممنون از راهنماییتون من این دستور رو همانطوری که گفتین به قسمت templete.css اضافه کردم و فونت منو سایتم به tahoma تبدیل شد. (البته قابل ذکر که بگم من این تغییرات رو دارم روی xampp انجام میدم و بعد می خوام روی هاست انجام بدم. ) حالا به نظر شما اشکال کار من چیه که فونت bmorvarid نشد احتمال داره آدرس فونتم درس نباشه؟ که تبدیل به tahoma کرد؟ @font-face { font-family: 'Bmorvarid’; src:url('fonts/Bmorvarid.eot?#’) format(‘eot’), url('fonts/Bmorvarid.woff') format('woff'), url(‘fonts/Bmorvarid.ttf’) format(‘truetype’); } body, h1, h2, h3, h4, h5, .label_skitter, .nspArt h4, div.itemHeader h2.itemTitle, div.catItemHeader h3.catItemTitle {font-family:Bmorvarid,'Bmorvarid',Tahoma !important;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 آدرس پوشه فونتی که شما دادید یعنی پوشه فونت ها در همون فایلی هستند که فایل سی اس اس هست چک کنید ببینید درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) با سلام طبق کدهایی که در پست 3 استفاده کردید @font-face {font-family: 'Bmorvarid’;src:url('fonts/Bmorvarid.eot?#’) format(‘eot .... باید یک پوشه به نام fonts در پوشه قالب خود درست کنید و فونت ها را درون آن پوشه بریزید تا بتوانید فراخوانی کنید. ببینید که این کارو کردید یا خیر موفق باشید ویرایش شده خرداد 93 توسط فرهاد سليماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام بله این کار رو انجام دادم و دقیقا یک فولدر به نام Fonts درون قالب وجود داره که من هر سه حالت فونت Bmorvarid رو در داخل آن کپی کردم. یکجا خوندم نوشته بود بعضی از قالب ها هستند که فونت منو سایت از Templete.css تغییر نمی کنه و باید از قسمت css منو این کار رو انجام بدیم من همین دستور رو تو قسمت منو که کپی کردم بازم هیچ فایده ای نداشت، با همین دستور میشه یا باید دستور رو تغییر داد برای اونجا؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در خرداد 93 با سلام طبق پستی که فرستادید من فکر می کنم که در اینجا شما اشتباهی که داشتید پوشه فونتتون با حروف بزرگه Fonts و فراخانی تون با حروف کوچیک هستش fonts البته مطمئن نیستم که حروف بزرگ و گوچک حساس است یا خیر. اگر پوشه فونت شما با حروف بزرگه ، با حروف کوچک بنویسید و تست کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 نه، من اینجا اشتباه نوشتم هم تو دستور و هم نام فولدر با حرف کوچیک نوشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) آدرس رو این طور وارد کنید '../fonts/Bmorvarid' یعنی دو نقطه و خط مورب قبل از آدرس وارد کنید ویرایش شده خرداد 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 هیچ فرقی نکرد!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) بخدا این کار خیلی راحته، به احتمال زیاد یک اشتباه کوچیک دارید انجام می دید کدهاتون رو از نو دوباره بررسی کنید یا حق ویرایش شده خرداد 93 توسط فرهاد سليماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 اگر همه این کار ها رو به درستی انجام داده اید و بازهم نشد مطمئنا قالبتون کش شده و داره از فایل های کش استفاده میکنه. مشخصات قالبتون مثل اسم و شرکت سازنده چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در خرداد 93 اسم قالب: young fitnessسازنده:templaza نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام بهتره دموی آنلاین قرار بدید تا بهتر بررسی بشه . یه مقدار کدنویسی که تو پست شماره 5 قرار دادید مشکل داره مسیر دقیق آپلود فونتهاتون به همراه اسامیشون رو هم ذکر کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر