Samira222 1 ارسال شده در خرداد 93 با سلام من بعد از مدتی که میخواستم وارد پنل مدیریتی جوملا بشم بهم اجازه ورود نداد . برای همین از طریق پنل هاست اقدام به تغییر پسورد ادمین کردم اما متاسفانه پسورد جدید رو که میزنم بازم میگه اشتباهه میشه لطفا راهنماییم کنید . ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 با سلام من بعد از مدتی که میخواستم وارد پنل مدیریتی جوملا بشم بهم اجازه ورود نداد . برای همین از طریق پنل هاست اقدام به تغییر پسورد ادمین کردم اما متاسفانه پسورد جدید رو که میزنم بازم میگه اشتباهه میشه لطفا راهنماییم کنید . ممنون میشم درود از طریق ورود به جدول مربوطه در قسمت تغییر پسورد این کد رو وارد کنید 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b رمز عبور فعلی شما 12345 خواهد بود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samira222 1 ارسال شده در خرداد 93 درود از طریق ورود به جدول مربوطه در قسمت تغییر پسورد این کد رو وارد کنید 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b رمز عبور فعلی شما 12345 خواهد بود موفق باشید همین کار رو کرده بودم و ذخیره هم کرده اما موقع ورود خطا میده که اشتباهه یا همچنین کاربری شناسایی نشد ممکنه مشکل از چی باشه خیلی هم فوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در خرداد 93 همین کار رو کرده بودم و ذخیره هم کرده اما موقع ورود خطا میده که اشتباهه یا همچنین کاربری شناسایی نشد ممکنه مشکل از چی باشه خیلی هم فوری درود من جای شما باشم در دیتابیس سه سوزر با همون مشخصات (ادمین) می سازم فقط یوزرنیم متفاوت بعد تست می کنم. لطفا نتیجه رو بگید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 93 درود من جای شما باشم در دیتابیس سه سوزر با همون مشخصات (ادمین) می سازم فقط یوزرنیم متفاوت بعد تست می کنم. لطفا نتیجه رو بگید. درود مثل این که مشکلشون حل شد ممنون از توجهتون به تاپیک 2 واکنش ها : Samira222 و mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samira222 1 ارسال شده در خرداد 93 درود مثل این که مشکلشون حل شد ممنون از توجهتون به تاپیک آره ممنون از توجه و محبت دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر