arashmmm1414 34 ارسال شده در خرداد 93 سلام ،، در این سایت http://wrestlingbg.ir/main وقتی من باسه مطلب خودم ادامه میذارم قالب سایت به هم می خوره و ستون سمت چپ که قسمت تبادل لینک باشه میاد پایین سایت ،،البته در حالتی که بدون ادامه مطلب میذارم، این مشکل وجود نداره،، لطفا راهنمایی کنید،مشکل از کجا می تونه باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما متن ادامه مطلب یا خود متن اصلی را از جایی کپی نمی کنید؟ بنده با موبایل وارد میشم و به فایر باگ دسترسی ندارم پس تنها پیشنهاد من اینه که اگر براتون مقدور هست قالب تون رو عوض کنید 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در خرداد 93 کاملا درسته ،، از جایی کپی می کنم پس میرم امتحان می کنم و تایپ شده می ذارم و نتیجه رو می گم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ این مشکل با تایپ جدید در محیط مدیریت مطلب حل شد البته اگر مطلب رو از سایتی گرفته و داخل ورد کپی و سپس از ورد به مدیریت مطلب کپی کرد باز هم مشکل ایجاد نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما داخل ورد نه ولی داخل notpad اگر انجام بدید حل خواهد شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر