zoormand 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام من در سايت كه دارم مشكل عجيبي دارم كه پس از انتخاب و انتشار نظرات از طريق كامپوننت j comment به لافاصله پرميشن پوشه administrator تبديل به 000 ميشه و محتواي داخل آن پاك ميشه من اين مشكل رو با تغيير قالب ها و همچنين حذف افزونه هاي نال شده امتحان كردم به همين دليل قالب اورجينال رو از p30 خريداري كردم و تمامي كامپوننت ها رو از سايت اصلي دانلود كردم اما دوبار بعد از انتقال محتوا به داخل سايت جديد همين اتفاق تكرار شد لطفا بفرماييد من چطور مي تونم اين مشكل رو بررسي كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما مطمئن هستید که اگر فقط نظرات جی کامنت رو بدید این مشکل پیش میاد؟ جی کامنت رو حذف کنید و چند روزی تست کنید ایا مجدد این مشکل هست یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zoormand 0 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما مطمئن هستید که اگر فقط نظرات جی کامنت رو بدید این مشکل پیش میاد؟ جی کامنت رو حذف کنید و چند روزی تست کنید ایا مجدد این مشکل هست یا خیر سلام جناب میری بله چند بار این رو امتحان کردم کردم اما نتیجه بازهم یکسان بودهimport من حتی کلاً جوملا رو یک بار دیگه نصب کردم و فقط پوشه تصاویر انتقال دام و اطلاعات گذشته رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما می توانید کامنتو استفاده کنید این روش سریع تر خواهد بود تا حل مشکل شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر