mahtab_g 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام به همه ی دوستان من روی هاست direct admin و به مرور این مشکلات برام پیش اومد. اول اینکه هاست من خیلی زود پر میشه بدون اینکه من چیزی رو آپلود کرد باشم که فهمیدم پوشه ی maildir من پر میشه از اسپم امیل ها و حجم هاست رو به شدت پر می کنه . بعد اصلا صفحه ی اصلی سایتم رو باز نکرد ! و در حال حاضر هم اصلا سایت و حتی بخش مدیریت جوملا رو باز نمی کنه و خطای زیر رو نمایش میده. ForbiddenYou don't have permission to access / on this server. من کدی رو اضافه نکردم فقط یه جاهایی کدهای css رو تغییر دادم مثل رنگ و پهنا و ... ممکنه کدی ویروسی داشته باشم؟ لطفا من رو راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما با مدیریت هاست تون در میان بگذارید ببینید جواب انها چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahtab_g 0 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما با مدیریت هاست تون در میان بگذارید ببینید جواب انها چیست؟ خود مدیریت هاست سایت منو مسدود کرده به دلیل اینکه تعداد خیلی بالایی ایمیل های اسپم ارسال می شد از طرف سایت من به جاهای دیگه !!! حالا من چظوری باید این مشکل رو ل کنم خواهش می کنم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما خب چه افزونه ای نصب کردید که همچین مشکلی پیش اومده؟ خود جوملا که این کار رو نمی کنه! الان دسترسی دارید که ایمیل ها ببینید؟ یا به سایت دسترسی دارید که تک تک افزونه ها رو غیر فعال یا حذف کنید؟ حتما اگر دسترسی دارید بک آپ داشته باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر