JAFX 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام و درود کل اینترنت و زیر رو کردم نتونستم کد ایجاد footer رو در قالبم پیدا کنم... من قالبم رو توسط دریم ویورcs6 طراحی کردم... لطفا کد ایجاد footer بوسیله دریم ویور یا تنها کد html همراه با css بگید... خیلی ... ممنون میشم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام والا کد ایجاد فوتر نداریم که شما همونطور که بقیه بخش ها رو ایجاد کردید در پایان کد نویسی قالبتون یه دایو هم به فوتر اختصاص بدین حق یارتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوست عزیز این این کد رو بزار اخرای html قالبت. <div class="footer"><jdoc:include type="modules" name="footer" style="xhtml"/></div> یعنی تو فایل index.php بعد فایل templateDetails.xml رو باز کن و قسمت position کد زیر رو وارد کن. <position>footer</position> اگر این فایل xml رو باز کنی خودت پیدا میکنی کجا باید بزاری همون جا که اسم قسمت های دیگت هست. این کارو بکنی بعد می تونی هر ماژولی که بخوایی رو تو فوتر بزاری . اسم فوتر هم میاد تو قسمت انتخاب موقعیت مثل موقعیت های دیگه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر