aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به دوستان...من امروز به قالبی برخوردم که فک کنم ارزشه فارسی سازیش را داره....اما از دسته خودم بر نمیاد ...خواستم تو این انجمن مطرح کنم تا از اساتید یه نظر در مورده این قالب داده و اگه بتونن و امکانش باشه اقدام به فارسی سازیش کنن...من دمو قالب(انگلیسی ) را میزارم... http://demo.bonusthemes.com/0902-viphost-j15/ لطفا نظرتون را بگین که اگه با ارزش بود واسه فارسی سازیش بنده قالب را روی جومینا الحاق کنم...مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز این قالب تجاری هست و نمیشه در اینجا قرار داد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز این قالب تجاری هست و نمیشه در اینجا قرار داد با تشکر اونوقت آقای رضایی پس کجا قرار بدم این مطلبم را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام اصلا در جومینا نمیشه قرار داد.چون جومینا وارز نیست. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 اين قالب قبلا فارسي شده و بسياري دارن از اون استفاده ميكنند(هاستينگ ها) و چون تجاري است نميشه در انجمن قرار داد و بهتر است در اينترنت در اين مورد جستجو كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BoXeR 2 ارسال شده در فروردین 90 سلام این اولین پستم سال نو مبارک دوست عزیز تو گوگل bt_viphost سرچ کن راستی یه چیز دیگه مدیران عزیز سایت در رابطه با { بسته فروشگاهی یاس : میتوانند برای مدیریت این وب سایت ها داوطلب شود . در این کار به ما بپوندید تا بتوانم منابع درآمدی حاصل از خیریه را بین تمامی خیریه های کشور و نه تنها تعداد محدودی توزیع کنیم . } ما هم هستیم در خدمتیم امر بفرماییید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 راستی یه چیز دیگه مدیران عزیز سایت در رابطه با { بسته فروشگاهی یاس : میتوانند برای مدیریت این وب سایت ها داوطلب شود . در این کار به ما بپوندید تا بتوانم منابع درآمدی حاصل از خیریه را بین تمامی خیریه های کشور و نه تنها تعداد محدودی توزیع کنیم . } دوست عزيز بهتر بود اين مطلب رو در قسمت مربوط به خودش قرار ميدادي (اينم از قوانين انجمن هست) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BoXeR 2 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزيز بهتر بود اين مطلب رو در قسمت مربوط به خودش قرار ميدادي (اينم از قوانين انجمن هست) سلام عزیز جان اول اینکه سال نوت مبارک دویم جواب اون بنده خدا رو دادم :s سیم شما در این رابطه تاپیکی میبینی که من اونجا جواب نداده باشم؟؟:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزيز بهتر بود اين مطلب رو در قسمت مربوط به خودش قرار ميدادي (اينم از قوانين انجمن هست) سلام عزیز جان اول اینکه سال نوت مبارک دویم جواب اون بنده خدا رو دادم :s سیم شما در این رابطه تاپیکی میبینی که من اونجا جواب نداده باشم؟؟odgy:" src="images/smilies/dodgy.gif"> تاپيك بزرگترین طرح اینترنتی کمک به مراکز خیریه http://forum.joomina.ir/thread-2242.html در اين باره نظراتتون رو ميتونيد اونجا بيان كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر