زمان کنونی: ۴-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۰۳ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

پیشنهادات و انتقادات  

کاربران آنلاین در این تاپیک:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
آغاز کننده: امیررضاتهرانی
بازدید ها: 20940

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امیتازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بزرگترین طرح اینترنتی کمک به مراکز خیریه
نویسنده پیام

سرپرست کل
سرپرست کل
وضعیت : آفلاین نویسنده اصلی این تاپیک

اعتبار: 134
سپاس ها 1189
سپاس شده 4684 بار در 1363 ارسال
ارسال: #1
بزرگترین طرح اینترنتی کمک به مراکز خیریه
[CENTER][تصویر:  khairie.png] [/CENTER]
[CENTER]بسمه تعالی
[CENTER]وب سایت جومینا با همکاری شرکت داده پردازی آرون در پی برگذاری طرحی ملی برای موسسات خیریه میباشد .
[RIGHT]شما هم حتما تابحال تبلیغات وب سایت های خیریه را دیده اید این تبلیغات قالبا مربوط به یک وب سایت خاص است .این در حالی است در کشور عزیزمان تعداد بیشماری موسسات خیریه وجود دارند که یا به سبب عدم توانایی مالی و یا به دلیل عدم وجود منابع لازم برای مدیریت یک سایت تا بحال امکان ایجاد وب سایت های اینترنتی جهت جمع آوری کمک های مردمی را نداشته اند . بسیاری از این مراکز کمک های داوطلبانه را با رویی گشاده میپذیرند و با بودجه های خود جوش مردمی اداره میشوند .لذا ما نیز تصمیم گرفته ایم سهم خود را به روشی که بر آن تسلط داریم ادا کنیم اما در این راه نیازمند یاری شما هستیم .
شرکت داده پردازی آرون اولین شرکتی است که با در اختیار گذاردن امکانات خود جهت کمک به اجرای این طرح اعلام آمادگی نموده است و ما نیز همچنان بدنبال جذب کمک های بیشتر در این زمینه هستیم .
روش اجرای طرح :
بزودی بسته فروشگاهی از طرف جومینا منتشر خواهد شد که دارای امکانات منحصر بفردی خواهد بود این بسته قسمت مطالب جوملا را تبدیل به فروشگاه خواهد نمود بدیت ترتیب 1- کار با این بسته بسیار آسان خواهد بود 2- سرعت سایت به دلیل استفاده از کامپوننت ها کاهش نخواهد یافت . 3- تمامی ماژول هایی که برای جوملا بکار میرود روی این کامپوننت کار خواهد نمود .این سیستم متصل به شبکه بانکی کشور میباشد و در نوع خود بی نظیر میباشد. بومی سازی این سیستم فروشگاهی توسط شرکت داده پردازی آرون انجام شده و برایگان در اختیار جومینا قرار داده شده است .
شما میتوانید با مقایسه سیستم های مشابه فروشگاهی با این سیستم قیمت تقریبی آن را حدش بزنید . اما گروه ما تصمیم گرفت که این بسته که در حقیقت یک سایت کامل را برایگان منتشر نماید .منتها در ازای دریافت هدیه ای از کاربری که این بسته را دانلود مینماید این هدیه میتوان بین 1000 تومان تا هرچقدر که کاربر تمایل دارد باشد تمامی این هدایا در یک حساب جمع خواهد شد و هر هفته بیلان حساب به اطلاع همگان خواهد رسید . کل پول دریافتی از این طریق صرف خرید فضا و دامنه برای مراکز خیریه خواهد شد که گزارش آن هم به اطلاع همگان خواهد رسید.
در همین زمان ما هم اقدام به طراحی بسته آماده وب سایت برای مراکز خیری خواهیم نمود و به محض رسیدن موجودی حساب به حدی که بتوان کار را شروع نمود فضا خرداری خواهد شد . بسته خیریه را برای عموم منتشر نخواهیم نمود . چرا که نمیخواهیم اتفاقی که برای سایر بسته های جومینا از جمله بسته افتاد بیافتد و عده ای سودجو یک بسته کاملا رایگان را که به معلمان کشورمان هدیه شده بود بفروشند . لذا ما به دنبال این مراکز خواهیم رفت و تک تک آن ها را مجهز به سایت اینترنتی خواهیم نمود . برای ما این کار راحتی خواهد بود چرا که بسته آماده را خواهیم داشت اما در اینجا یک مشکلی بوجود خواهد آمد و آن عدم توانایی این مراکز در مدیریت سایت هایشان است . برای این قسمت فکر کردیم عده ای داوطلب جذب کنیم که هرکدام مدیریت یک یا 2 سایت را بر عهده گیرند . این مدیریت وقتی از شما نخواهد گرفت مضافا بر اینکه باور من بر این است که این زحمت یکی از لذت بخش ترین زحمت هاست اگر من و شما باعث بشیم بر لب یک بچه یتیم و محروم تنها یک لبخند بشینه برای من کافی است و خدا را شاکر خواهم بود .اولیت ما با مراکزی است که دارای مجوز هستند .
دوستان برای ما و شرکت آرون خیلی راحت تر بود که این بسته فروشگاهی را برای فروش میگذاشتیم و منافع حاصل از آن را وقف خیریه مینمودیم اما هر دو طرف تمایل داشتند که باعث تغییر شوند و تنها به کمک مالی قناعت نکنند. اگر راه اهدا هدایا از جمله هدایای مالی را به خیریه ها از طریق اینترنت باز کنیم خواهید دید که این مراکز بزودی دریافتی زیادی از طریق اینترنت خواهند داشت که در ثواب آن همه ما هم شریک هستیم . اصلا به ثواب کاری ندارم واقعا احساس خوبی ندارد ؟ واقعا لذت بخش نیست که شما در فرآیندی شریک بوده اید که منجر به ایجاد شبکه ای گسترده از حمایتهای مردمی برای اهداف انسان دوستانه شده است؟
آنچه ما از شما تمنا داریم :
1- بسته فروشگاهی بزودی رایگان منتشر خواهد شد . این بدان معنا است که شما میتوانید آن را دانلود نمایید اما در صورت دانلود دینی بر عهده شما خواهد بود . این دین بین 1000تومان تا هرچقدر که خودتان دوست دارید خواهد بود . اگر نمیخواهید دینی هم داشته باشید به آسانی بسته را دانلود ننمایید .
2- ما نیاز مند حمایت وب سایت های شما از این طرح هستیم این حمایت میتواند از طریق قرار دادن لوگوی این طرح در وب سایتتان باشد بزودی وب سایتی آماده خواهد شد که مسئول برگذاری این طرح خواهد بود و کاملا مستقل اداره خواهد شد تمامی شرکت های حامی این طرح در این وب سایت فهرست خواهند شد
3- از همه مهمتر ما نیازمند کسانی هستیم که داوطلب مدیریت این وب سایت ها باشند . هر مدیر خود با خیریه در ارتباط خواهد بود و ما تنها بسته را نصب خواهیم نمود و فضا و دامنه را تنظیم خواهیم نمود
4- برایمان دعا کنید که بتوانیم این کار را انجام دهیم
ارادتمند
امیررضا تهرانی از طرف تمام مدیران جومینا[/RIGHT][/CENTER][/CENTER]
امضای امیررضاتهرانیطراحی سایت و قالب -تماس : joominamarket.com
لطفا در پست خصوصی سئوال نپرسید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۰-۱۳۸۹ ۰۶:۰۶ عصر، توسط امیررضاتهرانی.)
۱۲-۱۰-۱۳۸۹ ۰۶:۰۴ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط رضاگنجی ، hoomanb ، i.from_iran ، vahid300 ، مهدی بختیاری ، viator ، Wisdom ، ستار رضايي ، فرحزادیان ، MSH ، Alireza_yu667 ، ecomp.ir ، Tarantino ، sdarvish ، tanha_to0 ، ahmad19 ، zlili35 ، حسین هادیان ، kabook ، sahand ، sina_67_85 ، computer_prospect ، khajehsaeidi ، exiler ، hamidan ، shahryar warez ، alireza007 ، wahid2003vj ، goldenboy ، rojan ، sajad dp ، kcl.ir ، عبدالله عصمتی ، عارف ، مـرادی ، msmsoft ، mahdi-j ، pouryag ، niko ، navidahwaz ، mogtabaa ، Mr.President ، alitaliya ، me_hdy ، behamoz ، behzadtaje ، mehrdad.noori ، emperor69 ، shookr ، مهدی مانیان ، دفاعی ، misam490 ، مصطفی افروزی ، aftabgardun_erfan ، ehsan_sabet62 ، joo ، m0stafa ، maka133
تبلیغات در جومینا

90-9-3

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
وضعیت : آفلاین

اعتبار: 129
سپاس ها 2541
سپاس شده 4610 بار در 1490 ارسال
ارسال: #2
RE: بزرگترین طرح اینترنتی کمک به مراکز خیریه
سلام و درود
این طرح بسیار عالی است.من به نوبه خودم هرکمکی از دستم بربیاد انجام میدهم و از دوستان هم میخوام همگی در این طرح همکاری کنند.
امیدوارم همه برای اینکار اعلام آمادگی کنند.
Thankyou
امضای رضاگنجی
۱۲-۱۰-۱۳۸۹ ۰۶:۲۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط امیررضاتهرانی ، مهدی بختیاری ، ستار رضايي ، فرحزادیان ، شمسی ، حسین هادیان ، شاهین سمیع عادل ، alitaliya ، مهدی مانیان ، maka133

عضو انجمن
عضو رسمی جومینا

اعتبار: 35
سپاس ها 1300
سپاس شده 1089 بار در 409 ارسال
ارسال: #3
سلام امیر جان خیلی کار بزرگی خواهید کرد اجرتون با خدا
اگه قبول کنید ما هم توی جمع تون باشم چه از نظر مالی یا چیزی دیگر ما هستیم
امضای مهدی بختیاری
و سایت رفاقت - دانلود قالب و افزونه های تجاری
وب سایت ام بی تری
وجودم تـــــــــــــــــراخــــــــــــــــــــتـــــــو
۱۲-۱۰-۱۳۸۹ ۰۷:۰۹ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط امیررضاتهرانی ، رضاگنجی ، ستار رضايي ، فرحزادیان ، شمسی ، حسین هادیان ، شاهین سمیع عادل ، behamoz ، مهدی مانیان ، maka133

مدیر سایت های وابسته
مدیر سایت وابسته

اعتبار: 9
سپاس ها 69
سپاس شده 194 بار در 98 ارسال
ارسال: #4
امیر جان من هم به نوبه خودم از جان و دل از این طرح حمایت می کنم و تمامی تلاشم رو در جهت معرفی این طرح به دیگر دوستان انجام میدم
امضای hamed_ahرویکردی آموزشی در بحث جوملا با

برای تشکر از

[img]http://forum.joomina.ir/images/JLife-joomina//persian/postbit_reputation.gif[/img]

استفاده نمایید.

باتشکر از شما
۱۲-۱۰-۱۳۸۹ ۰۷:۴۶ عصر
 سپاس شده توسط امیررضاتهرانی ، فرحزادیان ، ستار رضايي ، شمسی ، شاهین سمیع عادل ، behamoz ، مهدی مانیان ، maka133

**
عضو انجمن
عضو نسبتاً فعال جومینا

اعتبار: 1
سپاس ها 77
سپاس شده 129 بار در 48 ارسال
ارسال: #5
يه طرح جومينايي ديگه....
بسيار عالي من هم اعلام امادگي ميكنم ؛ خوشحال ميشم بتونم تو اين زمينه كاري انجام بدم
۱۲-۱۰-۱۳۸۹ ۰۷:۴۶ عصر
 سپاس شده توسط رضاگنجی ، امیررضاتهرانی ، ستار رضايي ، فرحزادیان ، شمسی ، شاهین سمیع عادل ، behamoz ، مهدی مانیان ، maka133

MSH
*
عضو انجمن
عضو انجمن جومینا

اعتبار: 0
سپاس ها 6
سپاس شده 21 بار در 9 ارسال
ارسال: #6
سلام
با تشکر از تمامی دوستانی که این ایده را دادند و در پی اجرای این طرح هستند.
برای همکاری ما در خدمتیم Thankyou
امضای MSHhttp://www.shadineh.com
http://www.itbnd.ir
۱۲-۱۰-۱۳۸۹ ۱۰:۳۶ عصر
 سپاس شده توسط ستار رضايي ، فرحزادیان ، شمسی ، امیررضاتهرانی ، شاهین سمیع عادل ، behamoz ، مهدی مانیان ، maka133

تيم مديريت
خانه گرافيك اهورا
وضعیت : آنلاین

اعتبار: 60
سپاس ها 442
سپاس شده 1367 بار در 591 ارسال
ارسال: #7
با سلام و تشکر از تمامی دوستان و همراهان همیشگی جومینا
در پی بهبود و بررسی این طرح هستیم تا هرچه سریعتر به هدف برسیم.
این طرح در بخش مدیران یک هفته هست که بررسی می شد و انشاالله در آینده ای بسیار نزدیک امیدوارم هستیم که این طرح با حمایتهای شما عملی گردد.
امضای ستار رضايي
طراحی قالب اختصاصی - افزونه نویسی - ماژول - پلاگین، کامپوننت
پلاگین های بانکی- 09366872552
۱۲-۱۰-۱۳۸۹ ۱۰:۴۹ عصر
 سپاس شده توسط فرحزادیان ، مهدی بختیاری ، شمسی ، رضاگنجی ، امیررضاتهرانی ، شاهین سمیع عادل ، مهدی مانیان ، maka133

**
عضو انجمن
ابوالفضل طالبي

اعتبار: 25
سپاس ها 151
سپاس شده 510 بار در 106 ارسال
ارسال: #8
تبريك ميگم و اميدوارم كه ساير دوستان هم در اين طرح شركت كنند و در اين امر زيبا سهيم باشند
امضای Tarantino
۱۳-۱۰-۱۳۸۹ ۰۲:۰۶ صبح
 سپاس شده توسط امیررضاتهرانی ، فرحزادیان ، رضاگنجی ، ستار رضايي ، شمسی ، شاهین سمیع عادل ، مهدی مانیان ، maka133

عضو انجمن
عضو حرفه ای جومینا

اعتبار: 26
سپاس ها 659
سپاس شده 878 بار در 358 ارسال
ارسال: #9
سلام
همین مرام و معرفت دوستان هست که باعث شده همیشه از فعالیت دراین انجمن لذت ببرم

اگه دوستان لایق بدونن هر کاری از دست من هم بر بیاد در خدمتم

موفق باشید
امضای tanha_to0
اگر روزی ضربان قلبم جاري بود اما نوار مغزم _______بود میخواهم اعضایم را اهدا کنم
۱۳-۱۰-۱۳۸۹ ۰۹:۱۳ صبح
 سپاس شده توسط امیررضاتهرانی ، فرحزادیان ، رضاگنجی ، ستار رضايي ، شمسی ، شاهین سمیع عادل ، مهدی مانیان ، maka133

*
عضو انجمن
عضو انجمن جومینا

اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 8 بار در 1 ارسال
ارسال: #10
سلام به جومینایی های خوش فکر و دلسوز
از اجرای این طرح به شدت خوشحالم
من خودم با اینکه ساکن مشهد هستم مدتی برای یه انجمن خیریه کودکان یتیم در قم یه سایت با جوملا زده بودم اما خوب امکاناتش به درد نمیخورد و بعد از مدتی اونو کنار گذاشتیم اگه این بسته ای که شما میگید آماده بشه من با کمال میل مدیریتش رو برای اون موسسه خیریه انجام میدم و کمکشون میکنم تا بتونند به خوبی از این سایت استفاده کنند.
خوشحال میشم منو با خبر کنید وقتی کار آماده شد
عباس پورفرخی
Pfarokh@yahoo.com
انجمن تکفل و سرپرستی ایتام قم
۱۳-۱۰-۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ صبح
 سپاس شده توسط امیررضاتهرانی ، فرحزادیان ، ستار رضايي ، شمسی ، شاهین سمیع عادل ، مهدی مانیان ، vahid_prince ، maka133
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: