info 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من یه سایت دارم اما نمی دونم چرا ادرسش اینطوریهمثلا به جای اینکه باشهExample Domainاین جوریهExample Domainاینم ادرس سایتِwww[dot]behzistdamtoos[dot]irسایت جوملا 2.5 هستشو ممنون میشم اگه راهنماییم کنیدراستی یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که سایتم دیر لود میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من یه سایت دارم اما نمی دونم چرا ادرسش اینطوریه مثلا به جای اینکه باشه Example Domain این جوریه Example Domain اینم ادرس سایتِ www[dot]behzistdamtoos[dot]ir سایت جوملا 2.5 هستش و ممنون میشم اگه راهنماییم کنید راستی یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که سایتم دیر لود میشه با سلام آدرس سایتون به صورت لینک بگذارید چون اصلا باز نمیشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام خب این طبیعیه که اینطور نمایش بده . index.php جایگاهش درست بعد از نام دامین سایت میباشد و یا بعد از آدرس پوشه ای که جوملا را در آنجا نصب کردید میتونید با استفاده از htaccess آدرسهاتون رو روی حالت بدون index.php قفل کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : info نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
info 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام آدرس سایتون به صورت لینک بگذارید چون اصلا باز نمیشود http://behzistdamtoos.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر