pouriya_az72 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلامنمیدونم چرا وقنی وارد محیط ادمین سایت میشم کلا هنگ میکنه ، خیلی دیر صفحات رو باز میکنه ، یه مطلب که میخوام ایجاد کنم یا نمیشه یا به سختی میشه ؟!در صورتی که در محیط cpanel سرعت عالیه ولی در جوملا ... ؟؟!درضمن بعضی مواقع وقتی ماژول یا مطلبی رو میزنم ذخیره برمیگرده به کنترل پنل ( home ) جوملا ؟؟با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من هم این مشکل راداشتم مرورگرفایرفاکس پاک کردم نسخه جدید28 راریختم درست شد امتحان کن ببین چی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouriya_az72 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 نسخه 28 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) سلام جالب برای من این بود که بافیلترشکن که وارد میشدم سرعت بالابود حالا برودراین سایت سرعت سایت بسنج چنده gtmetrix.com وبگو ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما با مرورگر دیگری هم تست کنید اگر نشد با اکیبا یک بک آپ بگیرید و در لوکال نصب کنید و ببینید انجا هم همین مشکل پا برجاست یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر