mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام بر دوستان طراح جومینایی می خواستم یه مبحثی ایجاد کنم در مورد مقایسه دو انجمن ساز ipb و vb من در هر دو مرجع آن ها در ایران مراجعه کردم و قائدتا هرکدوم از خودشان تعریف کردند و منم احساس کردم که از روی تعصب می خواهند کار خود را پیش ببرند. با توجه به این که انجمن جومینا با آی پی برد طراحی شده و همین طور انجمن های قدرتمند دیگری نیز با ویبولتین طراحی شده اند نظر شما عزیزان در مقایسه قدرت کار ،میزان سئو ،میزان امنیت ،میزان انعطاف پذیری ، محیط کاربر پسند و همه مواردی که می توان آن ها را باهم مقایسه کرد چیست؟ من قبلا انجمن تفریحی و سرگرمی داشتم که اون رو با وی بی طراحی کرده بودم ازش راضی بودم اما در بعضی از مواقع مشکلاتی براش پیش میومد که به سختی قابل حل بود. دوستان عزیز در کنار حل مشکلات کاربران جوملا در صورت آزاد بودن وقت در این مبحث شرکت کرده و مقایساتی را ترجیحا بدون تعصب و با ارائه اسناد ارائه دهند تا من و دیگر دوستان چیزی جدید در این رابطه بیاموزیم. ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام ipb واقعا خوبه ولی یه مشکل داره اونم تو بحث سئوفارسی هست که اونطوری که باید انگلیسی جواب میده برا فارسی جواب نمیده / و تا حال حاظر نتونستم برا این راهکاری حتمی پیدا کنم و اگه این مشکل رو تا اون حدی که میخوام نتونم بالا ببرم احتمال داره کوچ کنیم روی vb یا حق 2 واکنش ها : mahdi m و m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر