رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام بر دوستان طراح جومینایی

می خواستم یه مبحثی ایجاد کنم در مورد مقایسه دو انجمن ساز ipb و vb

من در هر دو مرجع آن ها در ایران مراجعه کردم و قائدتا هرکدوم از خودشان تعریف کردند و منم احساس کردم که از روی تعصب می خواهند کار خود را پیش ببرند.

با توجه به این که انجمن جومینا با آی پی برد طراحی شده و همین طور انجمن های قدرتمند دیگری نیز با ویبولتین طراحی شده اند نظر شما عزیزان در مقایسه قدرت کار ،میزان سئو ،میزان امنیت ،میزان انعطاف پذیری ، محیط کاربر پسند و همه مواردی که می توان آن ها را باهم مقایسه کرد چیست؟

من قبلا انجمن تفریحی و سرگرمی داشتم که اون رو با وی بی طراحی کرده بودم ازش راضی بودم اما در بعضی از مواقع مشکلاتی براش پیش میومد که به سختی قابل حل بود.

دوستان عزیز در کنار حل مشکلات کاربران جوملا در صورت آزاد بودن وقت در این مبحث شرکت کرده و مقایساتی را ترجیحا بدون تعصب و با ارائه اسناد ارائه دهند تا من و دیگر دوستان چیزی جدید در این رابطه بیاموزیم.

ممنون.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

ipb واقعا خوبه ولی یه مشکل داره اونم تو بحث سئوفارسی هست که اونطوری که باید انگلیسی جواب میده برا فارسی جواب نمیده / و تا حال حاظر نتونستم برا این راهکاری حتمی پیدا کنم و اگه این مشکل رو تا اون حدی که میخوام نتونم بالا ببرم احتمال داره کوچ کنیم روی vb

یا حق

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...