elmi1413 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان اگر بخواهم یکسری اطلاعات مانند تماس ها، مطالب، مجموعه ها رو از یک سایت جوملا به سایت دیگر منتقل کنم از کدام جدام export بگیرم که مشکلی پیش نیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام #_categories #_contact_detials #_content #_content_frontpage #_content_rating موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام #_categories #_contact_detials #_content #_content_frontpage #_content_rating موفق و پیروز باشید یا حق واقعا عالی بود، ممنون حالا یکسری منو هم ساختم، اونا رو چجوری منتقل کنم؟ و یکسری ماژول که بصورت html دستی ایجاد کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام بطور کلی جداول زیر میباشند #_menu_types منوها #_menu آیتمهای منو #_modules ماژولها در مورد منوها ، اگر کامپوننتهای نصب شده در دو سایت یکسان نیستند ، باید فقط رکوردهایی رو که نیاز دارید منتقل کنید نه کل تیبل رو و پس از آن در مدیریت منوها ، کل منوها رو انتخاب کنید و از بالا روی دکمه دوباره سازی کلیک کنید تا ساختار درختی منوها در دیتابیس شکل بگیره در مورد ماژولها هم اگر فقط از نوع html دستی را نیاز دارید باید رکوردهایی رو منتقل کنید که در فیلد module برابر mod_custom هستند و همچنین اونایی که client_id شون برابر 0 هست مربوط به بخش کاربری سایت میشن و اونایی که برابر 1 هست مربوط به بخش مدیریت جوملا میشن به هر حال در هر دو مورد به هنگام انتقال دقت داشته باشید که داپلیکیت رکورد رخ ندهد یعنی رکوردهایی با primary key یکسان که اغلب مربوط به شناسه ( id ) هستند نداشته باشید قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alexi 0 ارسال شده در شهریور 93 یکم بیشتر توضیح بدین یک سایت جوملایی دارم : fcrc.ir یک ساب دومین ساختم به نام : fcrc.ir/new که یک بسته نصبی میباشد. میخام اطلاعات سایت قبلی در این بسته نصبی جایگزین کنم جداول رو هم انتقال دادیم اما جدولهای سایت قبلی(fcrc.ir) با یه پسوند هست و سایت جدید(fcrc.ir/new) با پسوند دیگری!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از دیتابیس قبلی اکسپورت گرفته و در دیتابیس جدید ایمپورت کنید سپس فایل configuration.php رو ویرایش کرده و پیشوند جداول رو تغییر بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر