jafar007 40 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام وقتی یه کاربر انلاین هست و در همون موقع نوع کاربریشو مثلا از ثبت نام شده به نویسنده میدیم باید کاربر باید یه بار خارج بشه بعد که دوباره وارد بشه دسترسی های نویسندرو میگیره اگر این کارو نکنه یعنی خارج نشه به عنوان ثبت نام شده شناسایی میشه. میشه کاری کرد که در همون موقع که آنلاین هست این اتفاق بیوفته. من از rsmembership استفاده میکنم و این مشکل رو وقتی کاربرا یکی از اشتراک ها رو پرداخت میکنن دارم و باید خارج بشن تا اشتراک پولیشون فعال بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام بله این مورد وجود داره از پلاگین پرداخت و یا کدهای خود rsmember باید کاری کنید بعد از پرداخت مبلغ کاربر رو log out کنید 1 واکنش ها : jafar007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در اردیبهشت 93 مرسی جناب انگوتی حالا تو پیغام تشکر بعد از پرداخت میگم که باید یه بار خارج بشن بعد وارد بشن. 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام بله اینکارو هم میتونید کنید و هم میتونید خودتون کاربر رو خارج کنید، فکر کنم این از پلاگین پرداخت ممکن باشه 1 واکنش ها : jafar007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر