rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام بنده می خوام برای سایتم منو از نوع مجموعه های k2 درست کنم اما وقتی که برروی ذخیره کلیک میکنم ارور زیر را می دهد: ذخیره ناموفق با این ایرادها: MenusTableMenu: :_getNode با اشکال مواجه شد - همچنین وقتی k2 را نصب کردم بعداز نصب ارور داد که منو در قسمت مدیریت ساخته نشد به نظر شما مشکل از کجاست و چطور میشه برطرفش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام ابتدا از سایتتون بک آپ تهیه کنید . سپس افزونه رو از قسمت مدیریت افزونه ها حذف کنید پس از حذف ، در دیتابیستون بررسی کنید که آثاری از افزونه به جا نمونده باشه مخصوصا" در جدول menu در انتها ، آخرین نسخه افزونه که با نسخه جوملاتون هم سازگار باشه رو از سایت سازنده دانلود و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام ابتدا از سایتتون بک آپ تهیه کنید . سپس افزونه رو از قسمت مدیریت افزونه ها حذف کنید پس از حذف ، در دیتابیستون بررسی کنید که آثاری از افزونه به جا نمونده باشه مخصوصا" در جدول menu در انتها ، آخرین نسخه افزونه که با نسخه جوملاتون هم سازگار باشه رو از سایت سازنده دانلود و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق کاری که گفتید و انجام دادم.اما متاسفانه هنوز مشکل پابرجاست در قسمت مدیریت هم این مشکل هست: JTableMenu: :_getNode با اشکال مواجه شد - ایراد در ساخت منوی مدیریت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام لینک زیر را ببینید http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=625&t=632543 بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر