hosein67 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 ادامه مطلبم حذف شده چطور برش گردونم کامپوننت com_content هم replace کردم اما جواب نداد چه کنم ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام از تنظیمات کلی مطالب نمایش ادامه مطلب فعال است؟ داخل پوشه html در قالب پیش فرضتون، com_content وجود داره؟ 1 واکنش ها : hosein67 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosein67 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 آره هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام در تنظیمات منوتون ، تعدادی رو که برای نمایش مطالب تعیین کردید اگر برای گزینه مطالب با عرض کامل صفحه ( الویت با این گزینه است ) تعیین کرده باشید در اینصورت به همان تعداد مطالبتون ادامه مطلب نخواهد داشت و بصورت کامل نمایش داده خواهد شد برای اینکه دکمه ادامه مطلب در مطالبتون قابل نمایش باشه باید در مطلب ، ادامه مطلب تعیین شده باشه و در تنظیمات مطلب و یا منو نمایش ادامه مطلب را فعال کرده باشید و تعداد مطالبی رو که میخواهید نمایش بدید باید در تنظیمات منو برای گزینه مقدمه مطالب تعیین کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : hosein67 و رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosein67 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با تشکر فراوان مشکل بر طرف شد فقط تو هر مجمموعه ای می رم عنوان سایت باید تغیر کنه اما همان عنوان اصلی سایت ثابت می مونه؟ فقط هم برای ماژول دسته بندی که توش مجموعه های مطالب رو تعریف کردم اینجوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین....! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر