orache 0 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام لطفا اگر میشه راهنماییم کنین خیلی واجبه من طرح سایت رو درست میکنم با فتوشاپ به صورت لایه باز منظورمه بعد میتونم به قالب جوملا تبدیلش کنم ؟؟ ایا کد نویسی میخاد ؟؟ اگر اره ایا کد نویسی خود جوملا رو میخاد یا نه باید html هم بلد باشیم ؟؟ میشه یه اموزش معرفی کنین که تا فردا برم دانلود کنم اموزش این باشه که یه طرح psd رو به قالب جوملا تبدیل کنه البته کد نویسی برام مشکلی نداره میتونم یاد بگیرم ولی بیام کلا مباحث html . css و.. اینجور چیزا رو یاد بگیرم نه ! ممنون میشم اگر کمکم کنید ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط مصطفی صفرعلی عنوان تاپیک اصلاح شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) ولی بیام کلا مباحث html . css و.. اینجور چیزا رو یاد بگیرم نه ! هر آینه دوست گرامی من اینکه نمی شود، این سخن شما به سان این است که بخواهید شنا یاد بگیرید ولیکن خیس نشوید. دراین باره آموزش فراوان است اندکی بجویید می یابید. ولی همان گونه که گفتم باید css و html را فرابگیرید. از اینجا آغاز کنید www.w3schools.com ویرایش شده فروردین 93 توسط تیرداد افزودن پیوند 1 واکنش ها : orache نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
orache 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 جااااااان شعر میخونی ؟؟ خوب پس هیچی کلا بیخیالش میشم راستی یه سوال دیگه هست برای اینکه الکی تاپیک نزنم میگم الان جدیدا file maneger سایت xzn عوض شده هرچی میخام جوملا رو توش اپلود کنم تا اخر میخونه ولی نمیاد ارور کانکت میگیره از 2 - 3 جا دانلود کردم ولی نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام لطفا" در عنوان تاپیک از اصطلاحات مغایر با قوانین استفاده نفرمایید ! در صورت تکرار اخطار در پی خواهد داشت ! راستی یه سوال دیگه هست برای اینکه الکی تاپیک نزنم میگم الان جدیدا file maneger سایت xzn عوض شده هرچی میخام جوملا رو توش اپلود کنم تا اخر میخونه ولی نمیاد ارور کانکت میگیره از 2 - 3 جا دانلود کردم ولی نمیشه دوست عزیز ، سوال جدید در تاپیک جدید ! قوانین ....! در هر صورت این دیگه جزء مشکلات هاستهای رایگان هست و چیز جدید یا عجیبی نیست موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر